Hattemer Eaglesfans zijn boos, Eper Eaglessupporters berusten

Stommeling Jones
Het zal u waarschijnlijk ontgaan zijn, maar de eens (in de tijd van Fadrhonc voor het laatst) onder de naam Go Ahead roemruchte club Go Ahead Eagles bivakkeert al een hele poos in de onderste regionen van de Eerste Divisie en dat is niet best. Dan doe je het niet goed en dan mag je blij zijn dat je niet kunt degraderen.

Je mag ook blij zijn als je nog supporters hebt. De Hattemer Eaglesfans zijn Goaheadsupporters en ze zijn kennelijk ook meegeweest naar Eindhoven, alwaar ze hun club opnieuw zagen verliezen (2-1). Daar waren ze niet blij mee en ze werden er ook wat moedeloos van:

"een wedstrijdverslag maken kunnen wij niet meer opbrengen"
Rik Witteveen in actie
Goaheadtrainer Mike Snoei zei op de persconferentie na afloop lelijke dingen over de meegereisde supporters en daar zijn de Hattemer Eaglesfans niet blij mee:
"Mike je hebt wel een beetje gelijk maar in plaats van je aan ons te storen zou een bedankje wel op z'n plaats zijn geweest voor iedereen die in het slechte weer toch maar weer kwam opdraven in de vrijdagavond spits! Hou je liever bezig met voetbal, en zeg niet van die gekke dingen!"
De Eper Eaglessupporters werden ook niet vrolijk van de wedstrijd, maar laten zich over de trainer niet uit:
"En weer werd er gisteren niet gewonnen, ditmaal was het Eindhoven die de overwinning pakte..
Eindhoven kwam eerst op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Leerdam en Stojanovic..
de ingevallen Knijnenburg redde de eer voor GA Eagles...

Een uitgebreid verslag daar hebben we geen zin meer in, dus hier laten we het dan ook bij."

De Eaglesfans uit Raalte zijn niet geweest of zijn nog moedelozer dan hun Hattemer en Eper collega's, want zij besteden helemaal geen aandacht aan de wedstrijd. Misschien zou alles beter gaan als Rik Witteveen eindelijk eens een paar wedstrijden achter elkaar in de basis zou staan. Misschien ook niet. Het valt in ieder geval te proberen.

11-03-2006 13.35 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere