Chad Kroski staat er niet tussen, Ajax wel

StommelingJones
Op http://www.technorati.com/ wordt bijgehouden wat er het afgelopen uur het meest gezocht is op http://www.technorati.com/. Dat zegt dus niets, als je niet weet hoeveel mensen er gebruik maken van http://www.technorati.com/. Op dit moment (woensdagochtend 1.45 uur) ziet het lijstje er als volgt uit:
1. Pat Robertson; 2. Cindy Sheehan; 3. Six Feet Under; 4. Ajax; 5. Michael Graham; 6. Jude Law; 7 Utah Rave; 8. Intelligent Design; 9. Able Danger; 10. Lance Armstrong.

Waarom worden zij gezocht?
Pat Robertson heeft gezegd dat de Verenigde Staten president Chavez van Venezuela moet vermoorden.
Cindy Sheehan is de vrouw die George W. Bush op stang probeert te jagen door zijn vakantie te verpesten omdat haar zoon is omgekomen in Irak.
Six Feet Under is een televisieserie.
Ajax kan van alles zijn, zelfs een Nederlandse voetbalclub.
Michael Graham is een radiopresentator die ontslagen is omdat hij de islam een terroristische organisatie had genoemd.
Jude Law is een acteur die vreemdgegaan is met de babysitter (babysitster, babysit, hoe het ook heet) of toch misschien niet.
De Utah Rave was een dansfestijn dat gesloten is door de National Guard.
Intelligent Design, ook wel Intelligent Ontwerp geheten, is de scheppingsleer in een nieuw jasje, die door mensen als George W. Bush, minister Van der Hoeven en andere godsdienstwaanzinnigen wordt gepropageerd als alternatief voor de evolutietheorie.
Able Danger was de naam van een onderdeel van de Amerikaanse veiligheidsdienst dat volgens Lt. Col. Anthony Shaffer (Lt. Col.? Luitenant Kolonel? Leutige Colombiaan? Het zal wel) al in 2000 wist dat Mohamed Atta lid was van Al Qaida.
Lance Armstrong is een wielrenner die wederom beschuldigd is van dopinggebruik. LÂ’equipe (dachten wij) heeft gisteren beweerd dat Lance Armstrong in de toer van 1999 zes keer een plasje met sporen van epo heeft ingeleverd, wat ze toen nog niet konden vinden, maar nu wel.

Dit is natuurlijk allemaal heel leuk om te weten, maar wie is nu die Chad Kroski die er niet tussen staat? Is hij een Russische mediatycoon die Talpa wil overnemen van John de Mol? Als wij CNET News.com mogen geloven, bestaat die hele Chad Kroski niet, maar is hij het resultaat van een reclamecampagne van T-Mobile (u weet wel, het telecomconcern dat de zwaar overschatte Jan Ullrich sponsort) en zou hij in de Technoratitoptien staan. Men heeft het bericht de titel Who the heck is Chad Kroski? meegegeven en het is natuurlijk best geinig (en misschien stond Chad Kroski echt wel in die toptien en staat hij er straks ook weer in), maar het is niet half zo grappig als die keer dat er in een aflevering van de Simpsons een boosaardige das voorkwam en Lisa op internet ging zoeken om uit te vissen wat dassen eigenlijk eten. Zij bezocht de webzijde www.whatbadgerseat.com, die men (Fox) toen daadwerkelijk heeft laten registreren.24-08-2005 01.36 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere