Cpt. Iglo reageert op Mikebollo

Het internet is een uitstekend middel om op afstand ruzie te krijgen met halve zolen die je niet kent
Op Mikebollo.nl staat het stukje Mikebollo en het spammende meisje. Hierin beschuldigt Mikebollo ene Sanne ervan geprobeerd te hebben de verkiezingen voor de 'Dutch Bloggies' door middel van spam te beïnvloeden ten faveure van Nieuwszicht. Heel erg allemaal. 'Dutch Bloggies'? Ja, 'Dutch Bloggies'. Dat zijn 'onderscheidingen' die aan loggers worden gegeven. Het is toch wat.

Voor de aardigheid hebben wij de RSSfeeds van Mikebollo, genoemde Sanne en Nieuwszicht eens door de Untellicounter gehaald en daar kwam uit dat Sanne's log intelligenter was dan dat van Mikebollo (0 tegen 1). (Ter vergelijk: het domste log van Nederland scoort op dit moment 270 punten. Hoe meer punten, hoe dommer, is de gedachte). Uw captain had dit alles ook gemeld in het reactieveld van Mikebollo, maar daar is de reactie vrijwel meteen spoorloos verdwenen. Hoe dat komt, is ons niet duidelijk, maar er zijn een paar mogelijkheden:

  1. Er zaten te veel links in en Mikebollo's commentspamfilter heeft ingegrepen
  2. Mikebollo kan niet tegen zijn verlies
  3. Mikebollo kan niet tegen kritiek

Bij nieuwszicht is de reactie (bij het stukje DutchBloggies bokaal van Geenstijl verkocht) tot nog toe ook niet verschenen. Het kan zijn dat ze daar mutatis mutandis aan hetzelfde euvel lijden als Mikebollo. We weten het niet. Het heeft ons er wel toe aangezet ons opnieuw voor te nemen niet meer op andermans log te reageren op andermans log, als u begrijpt wat wij bedoelen.

[TOEVOEGING, 23.59 uur] Bij Nieuwszicht is de reactie later op de avond alsnog opgedoken. Het lijkt erop dat hij er tussengedrukt is, want de reactie die er op dit moment onder staat en volgens de tijdsaanduiding twee uur later gepost is, stond er al veel eerder op. Merkwaardig.16-03-2006 18.14 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere