Wilders nu helemaal gek geworden

Stommeling Jones
Het kamerlid Wilders was al niet goed bij zijn hoofd, maar nu is hij helemaal gek geworden. Volgens de De Telegraaf (waarnaar hij op zijn eigen webzijde verwijst) wil hij:
"artikel 1 van de Grondwet (het non-discriminatiebeginsel) afschaffen en vervangen door een ander artikel waarin de joods-christelijke en humanistische traditie en cultuur van Nederland als dominante cultuur wordt vastgelegd."
Wij zijn boos over het tweede deel van de zin. De staat hoort zich namelijk niet met cultuur te bemoeien en er hoort al helemaal niet te worden voorgeschreven welke cultuur het voor het zeggen heeft. En kerk en staat horen gescheiden te zijn. En er zijn vast nog wel meer redenen om je kwaad te maken, maar wij hebben er nu al bloedgolven van en dat terwijl we kamerlid Wilders niet eens serieus nemen.

Geert  Wilders is een eikel
Vorig jaar stond er op de aan kamerlid Wilders gewijde pagina op de webzijde van de Tweede Kamer bij vooropleiding nog: "Rechten (deelcertificaten)" of zoiets. Nu staat dat er niet meer. Het staat er al een hele poos niet meer en het heeft vermoedelijk niet rechtstreex te maken met deze griezelige en tevens zielige poging van kamerlid Geert 'vergeleken bij mij was die relnicht een intellectueel' Wilders om zich in te likken bij het gristelijk deel van de Nederlandse godsdienstwaanzinnigen en om ons voor te bereiden op de komst van de officiële Nederlandse gedachtenpolitie. Laat ons hopen dat de Nederlandse kiezer niet zo dom is als Wilders denkt en deze idioterie afstraft met nul zetels. Dat zal hem leren.21-03-2006 11.35 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere