Boze Groninger weblogger aangeklaagd wegens smaad

Alle wegen leiden naar Groningen
Na 'Boze Groninger weblogger zoekt ruzie' en 'Gelkinghe snapt het niet'hebben wij het log van onze grote vriend de boze Groninger weblogger een tijdje niet meer zo gevolgd, maar nu wijden we er toch maar weer een paar woorden aan. Hij zal namelijk volgens eigen zeggen worden aangeklaagd wegens smaad.
"Meneer De Boer van de zogenaamde Neutrale gaat schrijver dezes aanklagen wegens smaad. Hij is op zijn pik getrapt door de stukjes die op dit weblog staan over hem en zijn lullige flutkrant."
Het gaat allemaal over een buurtkrantje, dat door de boze Groninger weblogger is besproken in een paar van zijn stukjes, te weten BUURTKRANTENOORLOG OP TIL?, BUURTKRANTENOORLOG II en EEN KARAKTERLOOS, LAF EN OVERBODIG PRUL (de hoofdletters zijn van de boze Groninger weblogger. Die man schreeuwt al zijn koppen).

Om hem moverende redenen heeft de boze Groninger weblogger iets tegen het nieuwe krantje. Waarom zal ons worst wezen, maar wij moesten wel vreselijk om zijn stukje lachen. Hij is namelijk vreselijk stoer:

"De Boer kan zijn borst natmaken. Ik lust hem rauw. Voor de zaak zal ik niet alleen de getuigen die al ik heb oproepen, maar nog een aantal extra op de koop toe. De trieste waarheid over dit sujet zal dan ten volle in het naakte daglicht komen te staan. En als ik juridisch met hem klaar ben, gaat er een mooi afgewerkt zwartboekje over hem door de buurt, met alle getuigenissen zoals ze bij de rechtbank gedeponeerd zijn. Hij zou dan willen dat hij er nooit aan begonnen was."
Krachtige taal van de boze Groninger weblogger, die verder zegt:
"Overigens heb ik het bericht over de smaadklacht niet van De Boer zelf, maar van de hoofdredacteur van de UK. Hij belde haar op met de mededeling dat hij mij wegens smaad aan zou klagen. Uiteraard vroeg de hoofdredacteur verbaasd, wat zij ermee te maken had. In elk geval heeft hij zich ter redactie tot joker van de week gemaakt."
Het zou natuurlijk ook kunnen dat de heer de Boer het wel via de hoofdredacteur van de UK (Universiteitskrant, in het dagelijks leven schrijft de boze Groninger weblogger daar stukjes voor) moest spelen. Toen wij ooit probeerden de boze Groninger weblogger te bellen, nadat hij onze vaste columnist bedreigd had en laster over ons, ons log en onze vaste columnist op zijn log had gezet, was hij zo laf om de telefoon niet op te nemen. De hoofdredactrice vroeg zich toen ook verbaasd af wat zij ermee te maken had.
"Gezien zijn oliedomme manoeuvre acht ik het doorgaan van het proces nog niet helemaal zeker. Misschien wil meneer De Boer alleen maar publiciteit, met de gedachte: "Negatieve reclame is ook reclame". Zijn zaakje trekt namelijk wat weinig klandizie. 's Zomers moet hij al ijs verkopen, naast zijn copieerderijtje."
Aldus de boze Groninger weblogger.

Gezien het feit dat de boze Groninger weblogger in het verleden heeft laten zien er af en toe een merkwaardige perceptie van de werkelijkheid op na te houden en op zijn log tamelijk destructief met de waarheid te kunnen omgaan, denken wij dat de heer De Boer best een kans maakt. Wij bezien het geheel met een vrolijke glimlach en moeten denken aan Guust Flater's parkeermeteroorlog.22-03-2006 20.23 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere