Toch nog een keer de boze Groninger weblogger

Politie
Theo laat ons weten: "Ik heb nog een paar keer geprobeerd op het log van de boze Groninger weblogger te verwijzen naar uw log, maar elke keer als ik zo'n verwijzing aanbreng, haalt hij binnen vijf minuten de reactie weg. Die man heeft kennelijk niet veel te doen. Hij reageert dan weer wel op reacties die hij al heeft weggehaald, zodat ik mij kan voorstellen dat het er voor zijn lezers niet duidelijker op wordt. Het laatste waar ik op gereageerd had was:
"Zeg Theo,
Wat heb jij een boel ip-nummers.
Zou je die logger vooral de groeten willen doen?
Ik heb hem laatst eens uitgenodigd om te praten, maar daar schijnt hij niet op in te willen gaan.
Beetje sneue gast als je het mij vraagt.
Nou ja, die moeten er ook zijn."
Mijn reactie daarna heeft hij weer verwijderd, want uw naam stond erin en dat mag daar niet. Mijn laatste reactie tot nog toe is:
"Goh, nou had ik je vriendelijk de groeten teruggedaan van de logger wiens naam hier niet genoemd mag worden, heb je de reactie verwijderd. Toen ik dat aan de logger wiens naam hier niet genoemd mag worden vertelde, zei hij: "Tsja, ik had je gewaarschuwd." Dat was waar. Maar het blijft zwak. Beetje "karakterloos, laf en overbodig" misschien ook wel."

Dat "karakterloos, laf en overbodig" waren zijn eigen woorden, dat leek me wel aardig. Voorlopig laat ik het er verder maar bij."23-03-2006 13.15 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere