'Onderzoek' ITS was nog niet eens af

Een paar dagen geleden, op 20 maart, schreven wij ''Onderzoek' ITS deugt niet'. Wij hebben daarin aangegeven dat het 'onderzoek' niet deugde en daar hadden wij het bij willen laten, maar we moeten er toch nog even op terugkomen. Als de flutenquĂȘte van het 'its' (ze schrijven het in hun logo zelf met kleine letters, zodoende) inderdaad het bedoelde 'onderzoek' is, is het zelfs nog erger dan wij al dachten. In de Utrechtse wijken Kanaleneiland en Overvecht heeft het ITS de volgende brief laten bezorgen:
"Betreft: Herinnering 'Onderzoek naar gewenst basisonderwijs in Kanaleneiland en Overvecht'

Nijmegen, maart 2006

Geachte Mevrouw, Mijnheer

Enkele weken geleden ontving u van ons een vragenlijst ten behoeve van het onderzoek naar gewenst onderwijs in de wijken Kanaleneiland en Overvecht.

De Stichting Islamitische School wilde weten of het huidige aanbod aan scholen voor basisonderwijs in voldoende mate in overeenstemming is met wat ouders willen en of er geen behoefte is aan een islamitische basisschool. Het ITS werd door de Stichting Islamitisch (Hun spelfout, niet de onze. C.I.) School gevraagd hiernaar een onderzoek te doen.

Veel ouders/verzorgers hebben de vragenlijst al ingevuld, maar een groot aantal nog niet.
Kan het zijn dat u de vragenlijst nog niet heeft ingevuld en opgestuurd? Als dat zo is, vraag ik u om het alsnog te doen en het liefst voor 27 maart.

Om te komen tot een aanbod aan onderwijs zoals de ouders dat willen, is uw mening van belang, ook als u niet voor islamitisch onderwijs bent.

Bij deze brief sturen we u nogmaals een exemplaar van de vragenlijst. Deze kunt u in de bijgevoegde enveloppe aan het onderzoeksinstituut terugsturen. Een postzegel hoeft er niet op.

Het
vragenformulier van het ITS
Bij voorbaat hartelijk dank voor de moeite.

Met vriendelijke groet
ITS Nijmegen

[Handtekening]

Nico van Kessel
projectleider."

Wij houden een slag om de arm, want we hebben op ons vorige stukje nog geen reactie van het ITS gehad, terwijl wij daar wel om hadden gevraagd, maar als dit inderdaad het eerder genoemde 'onderzoek' is, moeten wij concluderen dat men willens en wetens vertekende resultaten de wereld in heeft geschopt. In dat geval moeten we dus niet alleen zeggen 'Onderzoek' ITS deugt niet', maar ook: ITS deugt niet.

Als wij de Stichting Islamitische School waren, zouden wij ons geld terugvragen.23-03-2006 15.21 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere