Web-log.nl over de schreef: Groninger log gesloten

Pinguïns
Wie het afgelopen uur in ons stukje 'Integere reacties' heeft geklikt op de link naar het stukje NOG EVEN DIT, had het misschien al gemerkt: genoemd stukje is niet meer bereikbaar. De rest van het log ook niet. Wij dachten nog even dat de eigenaar van het log bezig was om de boel op te schonen en alle boze stukjes van zijn log te halen, maar zojuist bereikte ons het bericht dat web-log.nl het log ("de log", zeggen ze zelf) vandaag gesloten heeft.

Wij zijn verbijsterd. Weliswaar hadden wij al geconstateerd dat de logger in quaestie moest oppassen omdat web-log.nl hem extra in de gaten ging houden, maar volgens ons heeft hij dat ook vrij redelijk gedaan. Zoals wij het zien, zou zijn laatste stukje hem weleens de das omgedaan kunnen hebben, en dan met name de door ons reeds eerder geciteerde opmerking:

"Dat van Web-log de waarheid niet gezegd mag worden, betekent nog niet dat die waarheid niet bestaat."
Wij weten niet wat er achter de schermen nog meer gebeurd is, maar zoals wij het nu zien, is het nu de logger van Gelkinghe die een rechtszaak zou kunnen beginnen en wel tegen Web-log.nl. Aangezien wij veel minder ruzie met hem hebben, dan hij kennelijk met ons, bieden wij hem bij dezen waar mogelijk onze hulp aan. Overigens snappen wij sowieso niet waarom iemand bij Web-log.nl zou willen blijven loggen, want voor een paar tientjes heb je je eigen domein, inclusief hosting. Volgens onze informatie is het domein Gelkinghe.nl nog vrij.

27-03-2006 16.47 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere