De vriendin van Rintje Ritsma

StommelingJones
Toen het ons opgevallen was dat er "kennelijk vreemde geruchten of in ieder geval onbehoorlijke fantasieën betreffende Mart Smeets en Ria Visser de ronde deden" hebben wij daar melding van gemaakt (zie Neuken bovenaan, Balkenende vierde). Kort daarna zei Ria Visser bij Paul de Leeuw dat ze met die griezel (Smeets, niet Balkenende. Balkenende lijkt ons meer het type van de stiekeme hoerenloper met gewetensbezwaren, maar dat is een heel ander verhaal) naar bed was geweest en kregen wij op onze webzijde te maken met een recordaantal bezoekers. Zojuist zagen wij een zoekactie voorbijkomen met daarin de woorden Rintje Ritsma en vriendin. Dit kan betekenen dat iemand zich afvraagt of Rintje Ritsma een vriendin heeft, maar ook dat het gerucht gaat dat het zo is. Je weet het niet.

Wij vinden Rintje Ritsma een geweldige schaatser en zijn sexuele geaardheid ("Rintje Ritsma homo" hebben we nog niet voorbij zien komen, maar er zijn vast wel mensen die daarin geïnteresseerd zijn) en privéleven zullen ons worst wezen, zolang hij maar niet meer doping gebruikt dan de rest, want het moet wel eerlijk blijven.

Maar goed, omdat we toch bezig zijn even de topvijftien van zoektermen waarmee men op onze webzijde terechtkomt: 1. visser; 2. ria; 3. smeets; 4. mart; 5. neuken; 6. van; 7. sex; 8. balkenende; 9. dna; 10. afslankpil;  11. het; 12. reclame; 13. idioot; 14. lijst; 15. met.

Wij zijn reuze benieuwd wanneer Rintje Ritsma bij Paul de Leeuw komt vertellen dat hij gaat trouwen.28-03-2006 01.25 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere