Help! Die eikel van een Rabbae is weer terug

Mohammed Rabbae is een kansloze eikel
Afgezien van de suggestie dat de allochtonenpartij hem als kansloze lijsttrekker wilde, hadden wij tot ons grote genoegen al een tijd nix van Mohammed Rabbae gehoord en dat hadden we graag zo willen houden. Helaas is de eikel weer in het nieuws. Hij wordt genoemd in het stukje 'Oud-politici bang voor verscheurd Nederland', waarin wij onder meer lezen:
"Zeven seniore politici van verschillende partijen hebben elkaar gevonden in hun onvrede over de harde toon in het maatschappelijke debat over de verhouding tussen autochtonen en allochtonen in Nederland. Ze vrezen dat de Nederlandse samenleving verscheurd raakt."
Niet alle namen van de zeuven uitgerangeerde zakkenvullers die na hun actieve carrière nu plotseling wel weten hoe het moet (u kent dat wel: "de uitgerangeerdste stuurlui staan aan wal. En terecht") staan erbij, maar genoemd worden: Hans Dijkstal, Jos van Kemenade, Jan Terlouw en Mohammed Rabbae. De andere drie zijn het kennelijk nog minder waard om genoemd te worden en dat wil wat zeggen. Hoe onbelangrijk kun je wezen, nietwaar.

De zeuven hebben een manifest geschreven:

"Dinsdag presenteren ze in Den Haag het manifest 'Eén land, één samenleving' aan de voorzitters van de jongerenafdelingen van de politieke partijen."
Hahahahahaha. "De jongerenafdelingen van de politieke partijen." Hahahahahaha. "De kweekvijvers van de ouwe lullen", zullen ze bedoelen. Maar goed. Dit hele gedoe slaat als een lul op een drumstel. Dat vinden ze bij de De Telegraaf kennelijk ook, gezien de foto die ze erbij gezet hebben: een volgevreten Hans Dijkstal achter, inderdaad, een drumstel. Volgens onze huisdrummer houdt hij de stokjes nog verkeerd vast ook.

03-04-2006 12.56 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere