Groep Wilders zoekt juniorcampagnemedewerkers

De groep Wilders
Groep Wilders - Partij voor de Vrijheid zoekt juniorcampagnemedewerkers, zo lezen wij op de webzijde van de Groep Wilders:
"Volgend jaar zijn er verkiezingen. Groep Wilders – Partij voor de Vrijheid gaat er dan keihard tegenaan om Nederland te veranderen. Daarbij hoort een geoliede campagneorganisatie. Wil jij meebouwen aan het succes van GW - PVV? Dat kan. Er is op korte termijn ruimte voor twee juniorcampagnemedewerkers / stagiaires. Het betreft hier fulltime functies voor mensen die praktisch bezig willen zijn met organiseren. Veel uren voor weinig geld."
Onze eigen stagiaire had hier wel oren naar, daar zij weliswaar niet wist wie Geert Wilders van de Groep Wilders was of wat hij wil, maar wel de woorden "veel" en "weinig" in de laatste zin abusievelijk had omgewisseld. Toen wij haar daarop wezen, veranderde dat de zaak.
"Interesse? Sollicitaties, inclusief motivatie en cv, graag naar voor 20 april naar g.wilders@tweedekamer.nl. Een veiligheidsonderzoek maakt onderdeel uit van de procedure."
Wij hebben dit gewoon geknipt en geplakt, dus die twee keer "naar" komt voor rekening van de Groep Wilders. Waarschijnlijk staat er een keer "naar" te veel, tenzij hij graag nare sollicitaties ontvangt, in welk geval wij nix gezegd hebben. Toen wij onze stagiaire op het veiligheidsonderzoek wezen, zag zij er definitief van af, aangezien zij zelfs niet in staat is een appel te schillen zonder zichzelf te verwonden en om veiligheidsredenen uit de buurt moet blijven van alle apparaten met een stekker eraan, inclusief broodroosters.

14-04-2006 14.19 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere