Foto's

In 2004 en 2005 heeft onze vaste columnist een tijdje bijgehouden met welke zoekacties men op zijn pagina's terechtkwam. Hij heeft een aantal van die zoekacties van commentaar voorzien en wij hebben besloten de desbetreffende pagina's van hem over te nemen, tegen een niet nader te noemen vergoeding. Vandaag het hoofdstuk 'Foto's'. (Foto's van naakte vrouwen bleken overigens het meest gezocht en DP betekent hier 'Deze Pagina').
Arnold naaktfoto (DP)
Een Schwarzeneggerfan? Of iemand die naaktfoto's verzamelt van alle mannen die Arnold heten?
Balkenende jeugdfoto's (DP, 15-11-2004)
Grappenmakers heb je overal.
Balkenende naaktfoto
Een verwrongen geest aan het werk. Daar word je niet vrolijk van. Eén naaktfoto van Balkenende lijkt mij ook wel meer dan genoeg.
Belhuis foto
Een belhuis was dacht ik een lelijk winkelpand, waar je via de van de buren afgetapte telefoonlijn (en dus op kosten van de buren) de wereld over kon bellen, zo lang het bestond. Het lijkt mij niet dat er van zoiets veel interessante foto's op internet te vinden zijn.
Beroemde naaktfoto's (DP, 31-10-2004)
Je had ooit een affiche van de PSP met een blote vrouw erop. Zou die onder de definitie vallen? Of de foto's van Phil Bloom in haar blootje voor de VPRO?
Blootfoto naakte meisjes (DP, 17-11-2004)
Andere foto's kun je van naakte meisjes ook niet maken.
Blootfoto's van mijn ex (DP, 12-12-2004)
Als je blootfoto's van je vrouw op internet zet, ben je al niet goed wijs. Als je blootfoto's van je ex op internet zet, ben je gekwalificeerd lijp (of leip, daar wil ik af wezen).
Boze ex-vriendjes zetten foto's van vriendinnen er op (DP, 16-12-2004)
Bedoeld is: op internet. Het gaat dan bovendien om naaktfoto's, zodat de arme meisjes niet meer naar school durven.
David Beckham naaktfoto's (DP, 23-10-2004)
Zou deze zoeker weten dat er een virus in omloop is, dat zich verbergt in, of vermomd heeft als, een naaktfoto van David Beckham?
Echt gratis naakte foto's (DP, 22-11-2004)
Waarschijnlijk worden hier naaktfoto's bedoeld. Ze moeten echt gratis zijn, dit ter onderscheid van de gratis naaktfoto's waar je voor moet betalen.
Ex naakt internet foto (DP, 11-12-2004)
Een ex-naakt is iemand die net zijn kleren aangetrokken heeft, of die naakt overleden is, net zoals een dode papegaai een ex-papegaai (ex-parrot) is.
Foto bloot meisje op fiets (DP, 21-11-2004)
Met of zonder zadel?
Foto eikel ontsteking (DP, 6-12-2004)
Iemand die ruim na dato nog enige informatie behoeft over het ziektebeeld van minister-president Jan-Peter 'Eikel' Balkenende. Welnu: de teen was ontstoken en Balkenende is een mietje. Moet afdoende zijn.
Foto ex op internet pijpen (DP, 16-12-2004)
Onbegrijpelijk. Een foto kun je niet pijpen. Een foto van je ex die iemand aan het pijpen is, wil je niet op internet zien, of je het nu zelf bent of een ander, lijkt mij. Een foto van je ex die gepepen wordt, wil je evenmin aanschouwen.
Foto+mensen+depressief+werkstuk (DP, 10-12-2004)
Het maken van een werkstuk is klote, maar om er nou meteen depressief van te worden, vind ik ook zo wat. Een foto van mensen die depressief geworden zijn van het maken van een werkstuk onderscheidt zich waarschijnlijk in niets van een foto van mensen die ergens anders depressief van geworden zijn.
Foto naakte voetballers (DP, 7-11-2004)
Maar dan wel met hun voetbalschoenen aan? Zijn voetballers over het algemeen mooie mannen? Een naakte Arjen Robben?
Foto's meisjes op pony (DP, 3-12-2004)
In de zwaar overgewaardeerde jaren zestig wist men vaak van verveling niet wat men nu weer eens zou doen. Dan ging men zoveel mogelijk mensen in een Morris Mini stoppen, en dat was dan leuk. Ha. Ha. Wat leuk. Zoveel mogelijk meisjes op een pony is net zoiets, maar het is zieliger voor de pony dan voor de Morris Mini. Als men begrijpt wat ik bedoel. Dierenbeulen.
Foto's naakte voetbaldames (DP, 16-12-2004)
Voorspeld in oktober, nu daadwerkelijk door iemand gezocht.
Foto's van naakte mensen in sauna (DP, 21-11-2004)
Dat is tamelijk banaal. Veel interessanter zijn foto's van aangeklede mensen in de sauna. Nog boeiender, want zeldzaam, zijn foto's van betrouwbare politici,
Foto's van normale naakte vrouwen (DP, 11-11-2004)
Die konden wel eens lastig te vinden zijn, want het is niet echt normaal om met je naaktfoto's op internet te gaan staan. Misschien is 'normaal lijkende', 'normaal geproportioneerde' of 'normaal behaarde' naakte vrouwen al beter.
Foto's Wolter Kroes (DP, 7-11-2004)
Kan Wolter Kroes al leven van zijn zang? Is hij de nieuwe André Hazes, de nieuwe Marco Borsato, of de nieuwe Lee Towers? Een eendagsvlieg? De tijd zal het leren.
Geile foto's van jonge voetballers (DP, 1-11-2004)
Tsja. Nou ja, jonge voetballers kunnen zich in ieder geval wel verdedigen. Een stevige schop voor zijn ballen, en klaar. Als dit een vrouw is, hebben de jonge voetballers een probleem. De meeste vrouwen hebben geen ballen.
Gratis foto's mannen zonder de schaamhaar
Niet zomaar gratis foto's van mannen zonder schaamhaar, wat een genante prent oplevert, maar gratis foto's van mannen zonder de schaamhaar. Of mannen met schaamhaar toch mannen zonder de schaamhaar kunnen zijn, is mij niet bekend, en evenmin weet ik of mannen zonder de schaamhaar allemaal bij de bank werken.
Gratis naaktfoto's (DP, 2-11-2004)
Kan niet schelen wie of wat erop staat, als het maar gratis is.
Gratis naaktfoto's mannen (DP, 31-10-2004)
Nog niet gezien: "gratis naaktfoto's vrouwen", maar dat kan ook niet uitblijven. Welke mannen zouden nou het populairst zijn? En welke vrouwen?
Gratis naaktfoto Jennifer Lopez (DP, 3-11-2004)
Dat zat er wel in. Inmiddels is mij duidelijk geworden dat je het zo gek niet kunt verzinnen, of het wordt op internet gezocht.
Gratis naaktfoto's van jonge meisjes in het bos of natuur (DP, 10-12-2004)
Deze zoeker maakt onderscheid tussen 'bos' en 'natuur'. In Nederland hebben we geen echte bossen, maar alleen parken. Parken zijn echter veeleer cultuur dan natuur te noemen. Waarom zoveel mensen (waarschijnlijk allemaal vieze mannen) geilen op naaktfoto's van jonge meisjes, ontgaat mij.
Gratis voyeur foto's thuis en op straat gemaakt (DP, 22-11-2004)
Dat voyeurs op straat gefotografeerd worden, vind ik al niet netjes, maar dat ze zelfs thuis geen privacy meer hebben, gaat te ver.
Hij is een kei klaartje foto (25-11-2004)
Nicky en Klaartje deden mee aan het eurovisie songfestival voor kinderen. Ze zijn vast wel ontzettend goed en leuk en weet ik veel, maar zo'n festival is voor vieze oude mensen. Ik hoop voor de meisjes dat ze toch nog goed terechtkomen. Zie ook: Hij is de beer uit Lemmer
Hockeydames bloot foto's (DP, 7-11-2004)
Op welke leeftijd worden hockeymeisjes hockeydames? Zijn hockeyvrouwen geen dames? Gaan dames bloot op de foto?
Hockeymeisjes naaktfoto's (DP 28-10-2004)
Met of zonder ballen en sticks?
Ik kijk terwijl ze zich laat neuken foto's (DP, 18-11-2004)
Aan de foto's van iemand die ergens aandachtig naar kijkt, kun je niet zien of het een krakende neukpartij, een biefstuk of een fladderende grasparkiet is. Ontsnapte halsbandparkiet kan ook. Alles kan.
Je eigen naaktfoto's op internet zetten (DP, 3-11-2004)
Zou je dat nou wel doen? Zou je niet liever klein beginnen en gewoon in je eigen vertrouwde buurt in je blote kont op straat gaan staan?
JEUGDFOTO's artiesten (DP, 12-11-2004)
Schreeuwen helpt niet. En misschien toch maar een naam van de gezochte artiest erbij zetten. Tenzij je natuurlijk jeugdfoto's van alle artiesten wilt hebben.
Jeugdfoto's vroeger en nu
Een eerbiedwaardige fotohobbyist die bezig is met zijn proefschrift betreffende de opstelling van jeugdigen op foto's door de eeuwen heen? Of toch iemand op zoek naar oude en nieuwe kinderporno?
Jeugdfoto's Fortuyn (DP, 21-10-2004)
Deze zoeker wil controleren of Pim Fortuyn nooit haar op zijn hoofd gehad heeft. Of hij bedoelde te zoeken op "jeugdfoto's Fortuyn naakt". Die komt dan binnenkort waarschijnlijk.
Jongens 15 jaar naakt op foto (DP, 9-12-2004)
Goh, geeneens een nationaliteit of kleur erbij.
Kerstboom ongeluk foto humor (DP, 14-12-2004)
Goethe zei het al: "Geen schoner vreugd dan schadevreugd." Toch zit je hiermee al gauw op het niveau van die kutfilmpjes in 'De leukste thuis' en dat soort ongein, waarin kleine kinderen zich op onkomische wijze een breuk mogen vallen, en waar dan nog om gelachen wordt ook. Zap.
Meisjes naaktfoto internet (DP, 10-12-2004)
Vanochtend (10 december 2004) werd bekend gemaakt dat er per jaar zeker 200 meisjes niet meer naar school durven omdat hun exvriendjes (of ex-vriendjes, zoals sommige mensen zeggen) naaktfoto's van die meisjes op internet hebben gezet. Waarom scholieres zulke naaktfoto's zouden laten nemen, vroeg men zich niet eens af. Merkwaardig.
Mij naaktfoto's (18-10-2004)
Moet je toch je naam erbij zetten. Hoe weten we anders dat het jouw naaktfoto's zijn? Of is het een handelaar die het Nederlands niet zo machtig is: "Mij naaktfoto's, jij kopen"?
Mijn eigen naaktfoto (DP, 26-10-2004)
Let dan beter op waar je je spullen laat, zou ik zeggen.
Naaktfoto eigen vrouw (DP, 27-10-2004)
Wie zijn eigen vrouw? Wil de zoeker foto's zien die door idioten op het web gezet zijn met als toevoeging dat ze van hun eigen vrouw zijn?
Naaktfoto inburgeringscursus (DP, 18-11-2004)
Zou het nog uitmaken welke inburgeringscursus? Een naaktfoto van de inburgeringscursus voor bebaarde, behaarde en bejaarde imams lijkt mij toch heel anders dan een naaktfoto van de inburgeringscursus voor welgeschapen buikdanseressen.
Naaktfoto Inge de Bruijn (20-10-2004)
Een bescheiden dan wel verlegen persoon: neemt genoegen met een enkele naaktfoto.
Naaktfoto Madonna (DP, 21-10-2004)
Net als bij Inge de Bruijn ook hier een bescheiden dan wel verlegen persoon die genoegen neemt met een enkele naaktfoto.
Naaktfoto's (DP, 23-10-2004)
Weer zo'n geval van een te weinig specifieke zoekactie. Deze leverde op 23 oktober 2004 12.500 treffers op. Heb je wel het hele weekend wat te doen.
Naaktfoto's beugel (DP, 14-12-2004)
Een pedofiele tandarts, vermoedelijk.
Naaktfoto's Geert Wilders Sinterklaas (DP, 3-12-2004)
Naaktfoto's van Geert Wilders als Sinterklaas, of naaktfoto's van Geert Wilders met, voor, achter, onder, op of zonder Sinterklaas? Hoe lang mag zijn baard zijn?
Naaktfoto's gratis zonder virus (DP, 16-11-2004)
Alsof ze het erbij gaan zetten als ze een virus in een naaktfoto verpakken.
Naaktfoto's jonge meisjes (DP, 5-11-2004)
De meeste jonge meisjes maken geen naaktfoto's. Als ze überhaupt fotograferen, nemen ze foto's van pony's, konijnen en andere knuffelige beestjes. Veel naaktfoto's worden gemaakt door vieze mannen, en die fotograferen dan bijvoorbeeld jonge... oh, wacht, dat bedoelde de zoeker. Vandaar dat er tot nog toe niet gezocht is op "naaktfoto's vieze mannen", "naaktfoto's criminelen" en "naaktfoto's pedofielen".
Naaktfoto's meisjes (DP, 28-10-2004)
Het hangt van de leeftijden van de meisjes en de zoeker af, of het hier gaat om een gezonde Hollandse jongen of een vieze oude man.
Naaktfoto's mannen (DP, 21-10-2004)
Natuurlijk komt er ook nog wel iemand op het idee om te gaan zoeken naar "naaktfoto's vrouwen".
Naaktfoto's Maxima (20-10-2004)
Zou er in Argentinië niet ergens een fotograaf zitten die naaktfoto's van Màxima uit haar studententijd heeft? Heeft zij überhaupt gestudeerd? Heeft zij de lagere school wel afgemaakt?
Naaktfoto's natuur (DP, 31-10-2004)
Zijn dat foto's van naakte mensen in de bossen, op de hei en aan het strand? Foto's van naakte mensen die nog puur natuur zijn en geen plastic, dus niet Marijke Helwegen of Vanessa? Een naaktfoto van een beer op een fiets valt er zeker niet onder.
Naaktfoto's op naam zoeken (DP, 6-11-2004)
Dat is een van de vele mogelijkheden. Je kunt naaktfoto's ook op adres, nationaliteit, sterrenbeeld, hobby of beroep zoeken. "Naaktfoto's naaktmodellen", wat dacht je daarvan?
Naaktfoto's oude vrouwen (DP, 21-12-2004)
Met of zonder tanden, dan wel kunstgebit?
Naaktfoto's vakantie (DP, 5-11-2004)
Wat niet hetzelfde is als "Vakantiefoto's naakt". "Naaktfoto's werk", "naaktfoto's ontslag" en "naaktfoto's arbeidsbureau" volgen spoedig.
Naaktfoto's van jonge homo's (16-10-2004)
Hoe jong zouden ze moeten wezen? Zouden ze schaamhaar mogen hebben, of juist niet?
Naaktfoto's van kinderen naakt op straat (DP, 14-12-2004)
Tussen de aangeklede volwassenen?
Naaktfoto's vrouw (DP, 1-11-2004)
Geen kieskeurig type. Elke willekeurige vrouw is goed.
Naaktfoto's vrouwen (DP, 2-11-2004)
We hebben er even op moeten wachten, maar daar zijn ze dan toch.
Pim Fortuyn naaktfoto (DP)
Waarschijnlijk wil de zoeker Pim Fortuyn naakt zien. Ieder z'n meug.
Sex in bed op foto's (DP, 3-11-2004)
Sex in bed op tekenpapier. Sex in de auto op de snelweg. Sex in een vuilcontainer op aardappelschillen. Sex met een vuilniszak op je hoofd, waar een parkiet in rondfladdert (in de vuilniszak, niet in het hoofd), op hemelvaartsdag.
Vakantie naaktfoto (DP, 11-12-2004)
Een absurd boek: 'De vakantie van een naaktfoto'. Of de vraag waar de douane je nog arresteert als je een naaktfoto meeneemt op vakantie.
Vakantiefoto's Benidorm (DP, 3-12-2004)
Als ze in Benidorm bezienswaardigheden hebben, ben ik even vergeten welke dat dan ook weer waren. Benidorm lijkt mij een badplaats voor een strandvakantie, met het drinken van bier, het likken aan ijsjes en het zwemmen in zee.
Vakantiefoto's naaktstrand (DP, 23-11-2004)
Vast iemand die nog nooit op het naaktstrand geweest is. Wat je daar aan vieze massa's lillend vlees ziet, tart elke beschrijving. Dat wil je zeker niet op vakantiefoto's hebben.
Vieze foto van Katja Schuurman (DP, 6-1-2005)
Dat is makkelijk. Men neme een schone foto van Katjs Schuurman en gaat daar eens uitgebreid op schijten. Als men de aldus verkregen vieze foto dan ook nog onderkotst, kan men hem onder de titel 'ontzettend gore foto van Katja Schuurman' voor een fors bedrag te koop aanbieden. Wel zorgen dat de koper de foto niet ziet voor hij betaald heeft, anders trapt hij er misschien niet in.
Voyeur bloot foto (DP, 20-11-2004)
Het blijft verbazingwekkend. Waarom een foto van een blote voyeur? Mag het ook een blote slager, banketbakker of automonteur zijn? Misschien is het dan toch een blote voyeur.
Vrouw foto naakt bed strand Frankrijk (DP, 28-10-2004)
Zo zien wij onze zoekopdrachten graag. Duidelijke trefwoorden, en ook genoeg. Aangezien het strand zich per se in Frankrijk moet bevinden, neem ik aan dat het hier gaat om iemand die zijn vrouw is kwijtgeraakt en graag fotografisch bewijs wil van de stelling dat zij met bed en al naakt is aangespoeld op een Frans strand. Het zal dus wel een houten bed geweest zijn. Benieuwd waar ze te water gelaten is.
Zak ik naaktfoto's van je maken (DP, 11-11-2004)
Jij mij niet uitschelden voor 'zak'. Of jij beter leren typen. "Zal ik naaktfoto's van je maken" is wel een grammaticale zin. De zoeker zoekt dus iemand die naaktfoto's van de zoeker wil maken.
Zet naaktfoto van ex op het net (DP, 7-11-2004)
"It's a thin line between love and hate", zongen de Pretenders (Chrissie Hynde) al in 1984. Het zal je ex maar wezen. Op 17 november verscheen: 'Naakt ex op internet gezet'. Zou dat iets met elkaar te maken hebben?


20-04-2006 12.29 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere