Chelsea - Liverpool: 1-2 (Liverpool naar de finale)

Stommeling Jones
Toen wij er inkwamen stond het 0-2 en aangezien wij een pleurishekel hebben aan Chelsea, vooral vanwege Mourinho, die wij een naar mannetje vinden en Abramovitsj, die zijn geld ongetwijfeld niet eerlijk verdiend heeft en veel te goede vriendjes is met president Poetin van Rusland die zijn carrière begonnen is als KGBjer, waar wij ook enorm over zouden kunnen uitwijden, maar nu even niet, vonden wij dat een prima stand. We hadden het nog maar een paar keer gedacht, of het stond 1-2. Die goal kwam werkelijk uit het niets en als de keeper op de lijn was blijven staan, had hij die bal van Drogba met gemak kunnen vangen. De sukkel.
[19:53] Arjen Robben is een geweldige voetballer en normaal gesproken zou zijn meespelen ons op de hand van Chelsea hebben moeten doen zijn, maar uit doorgaans onbetrouwbare bron hebben wij vernomen dat Arjen Robben als persoon enigszins over het paard getild schijnt te zijn en daar houden wij niet van. Wij zijn niet van "doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg", maar "doe maar gek, dan doe je al gewoon genoeg" is zeker niet onze stelregel. Wij zijn meer van "doe iets, dan zien wij wel wat we ervan vinden". En wij vinden dat Arjen Robben wel een lesje in nederigheid kan gebruiken, dus wij gunnen het hem wel dat Chelsea deze partij (halve finale FAcup) gaat verliezen. Als Chelsea deze partij gaat verliezen.
[19:58] Chelsea valt aan, er zijn nog zes minuten te spelen, plus de extra tijd, en het ziet er nog steeds goed uit voor Liverpoolfans. En ook voor ons. Drogba krijgt de bal niet voor, maar wel een corner. Robben neemt de corner en Morientes maakt er een corner van, die Robben weer neemt. Duff gooit de bal voor, of niet, en Chelsea appeleert voor een terugspeelbal, maar als dat een terugspeelbal was, is Morientes een geniale voetballer en dat is hij niet. Een voorzet van Chelsea wordt een achterbal.
[20:01] Drogba probeerde de keeper aan te zetten tot haast en kreeg daarvoor een gele kaart. Een van de Liverpudlians heeft zich verstapt. Gerrard heeft kramp. Het is nog niet beslist en wij zijn er nog niet helemaal gerust op. Twee minuten normale speeltijd te gaan.  Er zijn nog maar negen spelers, gelukkig, nu zijn het er tien, van Liverpool op het veld. Als dat maar goed gaat. Morientes aan de bal, Gerrard is terug, de bal gaat over de zijlijn en er komen nog vijf minuten bij.
[20:06] Het spel gaat wat slordig en zinloos een beetje heen en weer. Robben geeft een prachtige voorzet met buitenkant links, maar er staat niemand voor de goal, dus zo goed was het nou ook weer niet. Chelsea is weer aan de bal en die Fin van Liverpool schiet hem over de zijlijn. Inmiddels heeft Drogba weer een corner gekregen en de keeper van Chelsea is mee naar voren. Een nieuwe corner en Joe Cole krijgt een enorme kans, die hij hard, hoog en onbenullig om zeep helpt. Liverpool is aan de bal, maar geeft hem net zo makkelijk weg. Gelukkig fluit de scheidsrechter af en nu is het definitief: Chelsea ligt eruit en Liverpool gaat naar de finale. Ha. Dat zal ze leren.
[20:11] Naar verluidt heeft José 'I'm an awful bastard' Mourinho zijn collega Rafael Benitez van Liverpool geen hand gegeven. Wij geloven het onmiddellijk, want zo'n kleinzielig mannetje lijkt die Mourinho ons wel. Het stadion zingt "You'll Never Walk Alone" en wij gaan maar eens uitgebreid pissen. Wanneer is die finale ook alweer?

[TOEVOEGING, 20.20 uur] "Die Fin van Liverpool" was Hyypiä, waarvan wij zo gauw niet wisten hoe wij het moesten spellen.22-04-2006 19.48 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere