Ruzie in de Duitse tent

Stommeling Jones
In de aanloop naar het wereldkampioenschap voetbal gaat het met het Duitse elftal niet helemaal zoals de Duitsers zouden willen. Een belangrijk probleem daarbij is de keeperskwestie. Ook nu er na maanden gespeculeer, gezeik en gedoe eindelijk duidelijk is wie er op doel mag, namelijk Jens Lehmann en niet Oliver Kahn, blijft men elkaar daarover nog in de haren vliegen.

Volgens ons is Kahn het levende bewijs voor de stelling dat de Neanderthalers nooit zijn uitgestorven, doch zich met de homo sapiens vermengd hebben en wij zien veel liever Lehmann in de goal staan, al was het maar omdat die nog veel meer kostelijke blunders op zijn conto heeft dan Kahn. Sepp Maier is een voorstander van Kahn en heeft daarom allerlei lelijks gezegd over Jürgen Klinsmann en Oliver Bierhoff, waarop Bierhoff lekker aan het terugschelden geslagen is. Het staat allemaal op de webzijde van de Bild, onder de titel '„Seine Aussagen sind eine absolute Frechheit“ - Oliver Bierhoff geht auf Sepp Maier los'.

Vergeleken bij de Bild is de De Telegraaf een echte krant, dus er zal wel weer geen woord van waar zijn, maar het is wel geinig om te lezen:

"Maier, der beim FC Bayern die Torhüter trainiert, hatte sich als Bundes-Torwart-Trainer immer für Oliver Kahn stark gemacht und gegen Jens Lehmann gestichelt. Im Oktober 2004 warfen ihn Klinsmann und Bierhoff deshalb raus.

Jetzt tritt Bierhoff nach: „Wir wissen ja, daß man Maier nicht ernst nehmen kann. Aber wenn er solche Unwahrheiten verbreitet, dann ist das schon sehr traurig. Es ist schlimm, daß er auch den DFB so angreift, von dem er noch eine Abfindung bekommen hat, die ihm eigentlich gar nicht zusteht.“"25-04-2006 01.30 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere