Frank Rijkaard naar Ajax?

Stommeling Jones
Wat betreft Guus Hiddink zaten wij er uiteindelijk behoorlijk naast, hoewel natuurlijk niet gegarandeerd is dat hij niet getwijfeld heeft voor hij naar Rusland ging, dus misschien hadden we toch gelijk.Maar goed, nu over Ajax dus. Naar verluidt zou Danny Blind ontslagen zijn of worden en komt er dus een andere trainer voor die club. De speculatiemolen draait volop en onder de genoemde namen is ook die van Frank Rijkaard. Volgens ons zou hij wel goed gek zijn als hij het zou doen. Hij schijnt het trouwens best naar zijn zin te hebben in Barcelona. Toen Guido Derksen hem interviewde voor het boek 'De snor van Guus' (ISBN 90 468 0053 9, wij hebben het uit de voorpublicatie in de Penthouse van april) in ieder geval nog wel:
"Vindt Frank het eigenlijk leuk om trainer van Barcelona te zijn? Heeft een journalist hem dat ooit wel eens gevraagd?

"Nog even een rare vraag misschien: is het leuk om trainer te zijn bij Barcelona?"
Even speelt er een glimlach rond Franks mondhoeken. "Bij tijd en wijle wel ja", zegt hij droogjes. "Iedere dag dat je hier kunt werken en het gaat redelijk, dat is een cadeau, daar zou je van moeten genieten natuurlijk. We doen ons best."

Volgens ons gaat het op dit moment nog vrij redelijk met Barcelona, dus het is er vast niet minder leuk op geworden. Op het fotootje van het boek, dat de Penthouse erbij afdrukt, lezen wij overigens:
"De snor van Guus - Verrassende voetbalreisverhalen

m.m.v. Leo Beenhakker, Guus Hiddink, Pierre van Hooijdonk, Hugo Hovenkamp, Dirk Kuyt, Roy Makaay, Coen Moulijn, Jan Mulder, Johan Neeskens, Frank Rijkaard, Arjen Robben, Clarence Seedorf en anderen."

Wij gaan het zeker lezen, maar vooralsnog lijkt het erop dat uw en onze captain het recensieexemplaar heeft ingepikt, dus meer kunnen wij er in dit stadium niet over zeggen.

TOEVOEGING: in mei 2009 werd de naam van Frank Rijkaard opnieuw met Ajax in verband gebracht. Zie 'Rijkaard gaat naar Ajax'.26-04-2006 13.56 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere