Hup de imams!

Minister Verdonk
Stommeling Jones
Wij hebben een schijthekel aan godsdienstwaanzinnigen, maar wij hebben een nog grotere schijthekel aan de ministers van het godsdienstwaanzinnige neostalinistische griezelkabinet Balkenende, dus als iemand weigert om zo'n minister een hand te geven, maakt het ons niet uit of de persoon in quaestie een godsdienstwaanzinnige is. Het betreft hier minister Verdonk, die opnieuw geen hand kreeg van een imam. Het grappigste was dat die imam net een inburgeringscursus had afgerond.

Volgens sommige idioten is minister Verdonk een "wijf met ballen", maar helaas zijn die ballen alleen figuurlijk. Ware zulks niet het geval geweest, dan had de imam haar eens stevig voor haar kloten kunnen schoppen. Maar goed. Geheel ingeburgerd is hij nog niet, hebben wij begrepen, want anders had hij wel zijn middelvinger naar haar opgestoken, zoals het hoort.

Plaatje26-04-2006 18.50 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere