Gratis

Gratis is veelgevraagd, maar minder dan sex. In 2004 en 2005 heeft onze vaste columnist een tijdje bijgehouden met welke zoekacties men op zijn pagina's terechtkwam. Hij heeft een aantal van die zoekacties van commentaar voorzien en wij hebben besloten de desbetreffende pagina's van hem over te nemen, tegen een niet nader te noemen vergoeding. Vandaag het hoofdstuk 'Gratis'. (Volgens onze vaste columnist betekent DP trouwens 'Deze Pagina').
Afghaanse liedjes voor mp3 die gratis zijn (DP, 6-11-2004)
Nummer één op de Afghaanse hitlijsten: "All You Need Is Kalashnikov".
Dames zoeken heer voor gratis sex (DP, 29-11-2004)
Echte dames betalen toch nooit voor sex?
DIKKE VROUWEN GRATIS SIX (DP, 20-11-2004)
Duidelijk op zoek naar dove dikke vrouwen, anders hoef je niet zo te schreeuwen. Wat zou gratis six zijn?
Echt gratis naakte foto's (DP, 22-11-2004)
Waarschijnlijk worden hier naaktfoto's bedoeld. Ze moeten echt gratis zijn, dit ter onderscheid van de gratis naaktfoto's waar je voor moet betalen.
Free sex sex sex (DP, 25-12-2004)
Dit is iemand op zoek naar een triootje, of drie mensen erbij, wat met hemzelf een kwartet oplevert. Het kan ook een stotteraar zijn, of iemand in een omgeving waar het nogal echoot. De zoeker kwam via google.sa, en dat is Saoedie Arabië. Osama Bin Laden vanuit een echoënde grot? Je weet het niet.
Free Tiroler sex (DP, 22-12-2004)
Na 'Free Nelson Mandela' en 'Free Hannes de Zeehond' moet je als actievoerder toch iets, nietwaar.
Gratis bladmuziek dweilorkest (DP, 6-11-2004)
Bestaan dweilorkesten uit armlastigen?
Gratis foto's mannen zonder de schaamhaar
Niet zomaar gratis foto's van mannen zonder schaamhaar, wat een genante prent oplevert, maar gratis foto's van mannen zonder de schaamhaar. Of mannen met schaamhaar toch mannen zonder de schaamhaar kunnen zijn, is mij niet bekend, en evenmin weet ik of mannen zonder de schaamhaar allemaal bij de bank werken.
Gratis naaktfoto's (DP, 2-11-2004)
Kan niet schelen wie of wat erop staat, als het maar gratis is.
Gratis naaktfoto's mannen (DP, 31-10-2004)
Nog niet gezien: "gratis naaktfoto's vrouwen", maar dat kan ook niet uitblijven. Welke mannen zouden nou het populairst zijn? En welke vrouwen?
Gratis naakte homo's (23-10-2004)
Zeeuws knaapje: geen cent te veel hoor!
Gratis naakte Marokkanen (DP, 6-11-2004)
Tsja.
Gratis naaktfoto Jennifer Lopez (DP, 3-11-2004)
Dat zat er wel in. Inmiddels is mij duidelijk geworden dat je het zo gek niet kunt verzinnen, of het wordt op internet gezocht.
Gratis naaktfoto's van jonge meisjes in het bos of natuur (DP, 10-12-2004)
Deze zoeker maakt onderscheid tussen 'bos' en 'natuur'. In Nederland hebben we geen echte bossen, maar alleen parken. Parken zijn echter veeleer cultuur dan natuur te noemen. Waarom zoveel mensen (waarschijnlijk allemaal vieze mannen) geilen op naaktfoto's van jonge meisjes, ontgaat mij.
Gratis naar bed Kuijk (DP, 3-11-2004)
Mijn naam is Kuijk en ik ga elke avond gratis naar bed. Waar deze zoekactie op slaat, mag Joost weten. Toch heeft de zoeker nog 61 treffers gehad.
Gratis sex bekijken via internet (DP, 6-11-2004)
Moet het menselijke sex zijn, of mag het ook de Patagonische bedwants, de bonobo of de geit betreffen?
Gratis sex film op internet (DP, 5-11-2004)
Op zoek naar een film op internet over gratis sex. Moet te vinden zijn. Een gratis sexfilm zal ook nog wel kunnen. Die hele Tiroler meuk en dergelijke wordt tenslotte ook onder de soft porno geschaard. Het blijft rotzooi, maar gratis is gratis.
Gratis sex film orgasme (DP, 9-12-2004)
Moet de film over orgasmes gaan, of een orgasme opleveren?
Gratis sex in de buurt (DP, 6-11-2004)
In de buurt van wat? Of welke buurt? Moet het op straat plaatsvinden, of mag het ook in het buurthuis, als de hangjongeren er niet zijn? Is sex in de betere buurten niet gratis?
Gratis sexbeelden (DP, 16-12-2004)
Zie 'Honderden sex beelden gratis te zien op internet'
Gratis voyeur foto's thuis en op straat gemaakt (DP, 22-11-2004)
Dat voyeurs op straat gefotografeerd worden, vind ik al niet netjes, maar dat ze zelfs thuis geen privacy meer hebben, gaat te ver.
Honderden sex beelden gratis te zien op internet (DP, 3-11-2004)
Sexbeelden. Dat is nog eens wat anders dan tuinkabouters. In Rotterdam hebben ze momenteel een probleem met een 'Kerstman met gestileerde kerstboom', die door overspannen geesten is uitgeroepen tot kabouter met een anaalplug. Een anaalplug is kennelijk iets wat je in je reet douwt tijdens de sex. Komt misschien ook van pas tijdens de diarree. Honderden sexbeelden bij elkaar vormen samen een pornopark. Dat doet dan weer denken aan 'Pornopark Schaamharen', uit 'De familie Doorzon' (maar vraag me niet welk album. Een van de eerste, dacht ik.).
Naaktfoto's gratis zonder virus (DP, 16-11-2004)
Alsof ze het erbij gaan zetten als ze een virus in een naaktfoto verpakken.
Nu gratis sex bekijken (DP, 17-11-2004)
Soms zou je willen dat er een tijdstip bij zo'n zoekactie stond. Hoe laat was het, toen de aandrang zo groot werd? De meeste mensen surfen op hun werk. Heeft u recentelijk een collega met de broek op zijn schoenen achter zijn computer zien zitten? Dan was het waarschijnlijk deze.
Tiroler sex gratis (DP, 14-11-2004)
Bij die rotzooi zou je geld toe moeten krijgen.
Trompet bladmuziek ere zij god gratis (DP, 8-12-2004)
God is alwetend. God weet dus ook dat er gelovigen zijn die hem best willen eren, maar alleen als het niets kost. Laat de bazuinen schallen, maar de kassa's niet rinkelen. Zoiets.
Werkstuk gratis Hirsi Ali (DP, 9-11-2004)
Middelbare scholieren moeten werkstukken maken, of ze nou op het VMBO, de HAVO of het VWO zitten. Een paar ondernemende brugklassers zijn daar handig op ingesprongen, en er bestaat nu een levendige handel in werkstukken. Als je een werkstuk gratis wilt hebben, moet je dat er dus expliciet bij zetten. Ayaan Hirsi Ali is op dit moment razend populair, vooral op zwarte VMBO-scholen. Een goed werkstuk over haar zal dus wel behoorlijk wat kosten.
Wie wil gratis sex met mij (DP, 30-10-2004)
Op 27 oktober zag ik "Wie wil sex met mij" voorbij komen, maar deze figuur zit nog erger omhoog, dat is duidelijk. Waarschijnlijk vindt hij of zij nog wel iemand ook. Er wordt in Nederland nogal veel omhoog gezeten, sexueel gezien.
Zijn er vrouwen die gratis sex willen (DP, 24-12-2004)
Een zwaar geval van vragen naar de bekende weg. De meeste vrouwen willen gratis sex, en als ze ervoor willen betalen, is het nooit veel. Sterker nog, de meeste vrouwen willen geld toe.


03-05-2006 11.24 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.



Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere