Voetbal

Voetbal, volkssport nummer 1? In 2004 en 2005 heeft onze vaste columnist een tijdje bijgehouden met welke zoekacties men op zijn pagina's terechtkwam. Hij heeft een aantal van die zoekacties van commentaar voorzien en wij hebben besloten de desbetreffende pagina's van hem over te nemen, tegen een niet nader te noemen vergoeding. Vandaag het hoofdstuk 'Voetbal'. (Volgens onze vaste columnist betekent DP trouwens 'Deze Pagina').
11 september 2004 voetbal (6-12-2004)
Uitslagen van de Champions League gemist.
Foto naakte voetballers (DP, 7-11-2004)
Maar dan wel met hun voetbalschoenen aan? Zijn voetballers over het algemeen mooie mannen? Een naakte Arjen Robben?
Foto's naakte voetbaldames (DP, 16-12-2004)
Voorspeld in oktober, nu daadwerkelijk door iemand gezocht.
Fusie voetbal Rotterdam (15-10-2004)
Wie gaan er fuseren? Feyenoord, Sparta en Excelsior? Of speelt dit in het Rotterdamse amateurvoetbal?
Geile foto's van jonge voetballers (DP, 1-11-2004)
Tsja. Nou ja, jonge voetballers kunnen zich in ieder geval wel verdedigen. Een stevige schop voor zijn ballen, en klaar. Als dit een vrouw is, hebben de jonge voetballers een probleem. De meeste vrouwen hebben geen ballen.
Hete naakte voetballers (DP, 13-11-2004)
Dat zijn voetballers die met zijn allen in een sauna gingen, waarvan de thermostaat het begaf (van de sauna, niet van de voetballers, natuurlijk).
Sex en voetbal (14-11-2004)
Twee van de populairste zoektermen. Zie ook: Voetbal, sex en Katja Schuurman
Voetbal sex (24-10-2004)
Wat mij opvalt is dat zo veel mensen sex met een x, ix of iks schrijven, terwijl het Groene Boekje verordonneert dat het met een k moet. Als ze seks met een k zouden schrijven, zouden ze mij ook niet vinden natuurlijk. Maar goed. Benieuwd welke sporten er nog meer voorbij gaan komen: "Formule 1 sex", "Mountainbiken sex" en "Trampolinespringen sex" liggen voor de hand. Zie ook: Voetbal, sex en Katja Schuurman
Voetballers die doping gebruiken (24-10-2004)
De meeste voetballers die doping gebruiken proberen te voorkomen dat hun naam op internet terecht komt. Ik denk dat er veel meer zijn die gebruiken dan die betrapt worden. Geldt hasj eigenlijk ook als doping?
Voetbalseks (14-12-2004)
Een van de weinige Nederlanders die 'seks' met een k schrijft. Zal wel hoog gescoord hebben in het nationaal dictee. Dan zal het wel een Belg zijn. Het is ook meer het nationaal Belgisch dictee, ben ik bang.
Voetbalsex
Geen idee wat het is. Zie ook: Voetbal, sex en Katja Schuurman


04-05-2006 11.18 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere