Cpt. Iglo en de Vissticks winnen weer eens geen prijs

Stommeling Jones
Het zal wel aan ons liggen, maar als hier om vier uur 's ochtends in de nacht van woensdag op donderdag de telefoon gaat, weten wij wel meteen hoe laat het is. Vier uur 's ochtends. We hebben de redactieklok per slot van rekening niet voor nix.

Uw en onze captain meende ons in kennelijke staat te moeten mededelen dat hij zich naast "een blonde stoot" bevond en dat het quizteam in de pubquiz wederom geen prijs gewonnen had. De eerste mededeling nemen wij met een korrel zout (als je zo lazerus bent, ga je op een gegeven moment zelfs Linda de Mol aantrekkelijk vinden, dus waar lullen we dan over), maar de tweede nemen wij zeer serieus. Ze zaten er weer naast.

Wij begrepen van uw en onze captain dat het dit keer in de eerste ronde "verrassend goed" ging, maar uw en onze captain tekende daarbij wel aan dat het team de indruk had dat "iedereen de antwoorden wist". Daardoor liep het team dit keer eens niet de traditionele onoverbrugbare achterstand op, waardoor het altijd verliest, doch de hierdoor ontstane hoop werd in de normaal gesproken sterkste ronde de grond in geboord met vragen over bijvoorbeeld poker en snooker. In de 'General Knowledge Round' eist ons team vragen die tot de 'General Knowledge' gerekend mogen worden en waarop de antwoorden bijvoorbeeld zijn 'Guderian', 'Canaris', 'het oog van een struisvogel' en 'A, D, Fis, B'.

Daar ons team niets te eisen heeft, eindigde het weer buiten de punten en was de enige troost dat het in ieder geval niet 'Tonight's Losers' was geworden. Wij voelen met uw en onze captain mee en zouden die blonde stoot graag eens van dichtbij bekijken.11-05-2006 04.04 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere