Aan onze buren

Onze redactievilla
Foto: redactievilla. Gelukkig hebben we een hek.
Zojuist hebben wij geconstateerd dat er in de buurt van een van onze redactieautomobielen een aantal beschadigde wagens stond. Redactielid Jones wist te vertellen dat hij met uw en onze captain zo rond 8.53 uur een weddenschap betreffende inparkeren had afgesloten en dat hij (redactielid Jones) die verloren had. Uw en onze captain bleek de afgesproken taak, zijnde het inparkeren met tien centimeter speling aan weerszijden, met, zoals hij dat noemt, "een paar glaasjes op", nog steeds perfect te kunnen uitvoeren. Stommeling Jones echter niet.

De eigenaren van de desbetreffende automobielen kunnen hun voertuigen naar onze werkplaats brengen, waar ze gratis gerepareerd zullen worden, voorzover dat nog mogelijk is. In gevallen van total loss heeft Stommeling Jones een probleem, want wij hebben vernomen dat hij niet verzekerd is. Gelieve dit met hem op te nemen en de ruiten van de redactievilla te ontzien.

Bij voorbaat dank11-05-2006 09.30 | Door: Technische Dienst

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere