Cpt. Iglo is weer bezig geweest

Uw captain heeft zich eventjes laten gaan op http://ayaanhirsiali.web-log.nl/ en dan met name bij het onderwerp 'Loog Hirsi Ali meer over vluchtrelaas?'. Hieronder volgen wat citaten uit zijn reacties. Genoemd log is overigens buitengewoon grappig om te lezen, doordat men vooral zijn best doet zijn eigen ongenuanceerde mening door andermans strot te douwen en er niemand naar niemand wenst te luisteren. Maar goed.Uw captain heeft onder meer het volgende gezegd:
12 mei 2006, 1.14 uur:

"Minister Verdonk van Vreemdelingenzaken wilde donderdagavond niet reageren op de bevindingen rond haar partijgenote Hirsi Ali."

Dat verbaast mij nix. Zie Cpt. Iglo stelt vraag over verblijfsstatus Ayaan Hirsi Ali en Ayaan Hirsi Ali antwoordt niet.

De VVD, Ayaan Hirsi Ali en mevrouw Verdonk en haar ministerie denken kennelijk allemaal dat glashard liegen gewoon moet mogen.

12 mei 2006, 2.23 uur:

@Cogito: "Karimi [...] veel spannender dan van Ayaan, maar nee men valt over Ayaan."

Karimi moet ik ook niet. Zie Karimi moet zich niet aanstellen.

12 mei 2006, 2.39 uur:

@Jelle: "Had je ook nog wat over Maxima?"

Ja. Te veel om hier te noemen, wegens niet ter zake. Kijk maar op mijn webzijde, zoeken op Maxima.

12 mei 2006, 10:04 uur:

@Tedje: links is niet gezellig. Rechts ook niet.

Dixielandmuziek, dat is gezellig.

12 mei 2006 10.14 uur:

@Masterab: "Kijk je wel graag gezellig op de bank oude Duitsche propagandafilms over rioolratten met lange staarten?" Bedoel je dat je je collectie wilt uitlenen?

12 mei 2006 10.35 uur:

@Joop:

quote:
[...] Zembla [...] Lekker kluppie wel.

Niet alleen Zembla. De hele Nederlandse 'journalistiek' laat ernstig te wensen over. (Zie ook Zembla over kinderporno: botte sensatiezucht).

12 mei 2006 10.37 uur:

@Joop: ha leuk. Een raadseltje. Even denken.

Ayaan wilde wel met Rita Verdonk naar bed en Taida niet? Hm. Ik weet het niet.

Vertel maar, waarin verschilt Ayaan met Taida?

12 mei 2006 10.43 uur:

@Joop: "moet ik nou echt alles altijd uitleggen?"
Graag wel ja.

@Leo: "zeer belangrijk werk".
Dan heb ik even iets gemist. Ik dacht dat ze kamerlid was.

12 mei 2006 11.20 uur:

@Leo: "Nog altijd belangrijker dan uitkeringstrekker..." Dat is waar, maar we hebben het hier op dit moment niet over de monarchie.

@Leo: "Maar wat dacht je van die 25999 anderen?"
Die 25999 anderen moeten ook niet liegen.

@Toussaint: De vrijheid van meningsuiting is een groot goed en inderdaad moet ook Ayaan haar mening vrij kunnen uiten. Dat kan zij ook, dus wat dat betreft is er geen probleem.

Steun heeft er verder nix mee te maken en als ze zo makkelijk liegt, zou je zo maar de indruk kunnen krijgen dat het dan met de "misstanden" zie ze "aan de kaak stelt" ook weleens heel erg zou kunnen meevallen.

@Joop: "deze hint: 'liegen om bestwil'". Sorry, ik snap hem nog steeds niet. Wat hebben 'liegen om bestwil' en genoemde dames met elkaar te maken? Of bedoel je 'liegen uit eigenbelang'?

12 mei 2006, 11.35 uur:

@Juda: "Vlucht je voor de lol"? Waarom iemand vlucht, moet iemand geheel zelf weten, maar als je vlucht en je gaat liegen om je vlucht te doen slagen, is dat gewoon "liegen uit eigenbelang", zo simpel ligt dat.

12 mei 2006 , 11:42:

@Juda: "ze zal ongetwijfeld reden gehad hebben en kennelijk was het nodig om de waarheid geweld aan te doen". Oei. Dat is wel heel zwak. Dan was haar reden dus niet sterk genoeg?
Hebben de mensen die zeggen dat zij net als Máxima gewoon een goudzoekster is dan toch gelijk?

12 mei 2006, 11.48:

@Juda: vraag het haar.
Misschien wist ze dat men in Canada iets minder op heeft met ongenuanceerd schreeuwende immigranten dan hier.

12 mei 2006, 11.56 uur:

@Azura: "Maxima is net zo verliefd op Alex als Alex op haar". Ik geloof er geen barst van. Dat zal wel komen doordat haar valse glimlach steeds valser wordt.

"Ayaan heeft zich in NL bewezen niet als goudzoekster maar als politica". Ze heeft zich vooral bewezen als schreeuwlelijk. Waarom jij schijnt te veronderstellen dat er noodzakelijkerwijs een verschil is tussen een goudzoekster en een 'politica' is mij een raadsel.
Het is overigens niet voor nix dat bijvoorbeeld de heer Wiegel, zelf een zakkenvuller eersteklas, vond dat Ayaan een beetje meer de schijn moest proberen te wekken dat ze ook werkte voor haar geld. Zie Ayaan Hirsi Ali, de Ayaan Hirsi Ali van de VVD.

12 mei 2006, 12.46 uur:

@Joop: ik spel discrediet met een c omdat ik dat mooier vind. Zo spel ik nix met een x en cocosnoot met twee c's. Met taalkundig onbenul heeft dat niets te maken, maar wel met het negeren van de domme regeltjes van de doctorandussen van het Groene Boekje. Als je echt geïnteresseerd bent in spelling kan ik je het boek 'Spellingverandering van zin naar onzin (1200-heden)' uit 1992 van G.C. Molewijk (ISBN 90-12-06852-5) van harte aanbevelen (zie ook Spellingsregels kunnen logischer).

Als Wiegel als notoir zakkenvuller mevrouw Ali ervan beschuldigt een nog erger zakkenvuller te zijn dan Wiegel zelf, maakt het natuurlijk helemaal nix uit of hij de vijand van links, de linkerkerk of wie dan ook is. Sterker nog, als zelfs hij al blijkt te vinden dat je toch een beetje de schijn van werken zou moeten ophouden als kamerlid, dan moet je het wel heel bont gemaakt hebben.

Dat jij 'even' schrijft als ff, moet je helemaal zelf weten, maar "een taalkundige onbenul" is onjuist. Dat zou moeten zijn 'een taalkundig onbenul', daar je mij juist schijnt te willen verwijten taalkundig niet goed onderlegd te zijn. 'Een taalkundig onbenul' is immers iemand wiens taalkunde te wensen overlaat, terwijl 'een taalkundige onbenul' een onbenul is die juist wel verstand heeft van taalkunde.

12 mei 2006, 13:32:

Er lopen nu twee draden (deze en Dutch MP lied to obtain political asylum) die een enorme overlap beginnen te vertonen. Het meeste is zo onderhand wel gezegd (hoewel dat velen ontgaan zal zijn).
Voor een toegespitste discussie over de vraag of Ayaan Hirsi Ali moet worden uitgezet, bent u van harte welkom op mijn forum, waar de stelling luidt: Ayaan Hirsi Ali hoeft niet te worden uitgezet.

Daar heeft uw captain het voorlopig bij gelaten, maar van de uitnodiging om op het forum te komen discussiëren, heeft tot nog toe helaas nog niemand gebruik gemaakt.

12-05-2006 13.40 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere