Na Ayaan Hirsi Ali nu ook kamerlid Karimi onder vuur

Dat Ayaan Hirsi Ali gelogen had en om die reden misschien uitgezet zou moeten worden, was ons reeds bekend, maar waar wij nooit bij stilgestaan hadden, was dat de status van het tweedekamerlid Farah Karimi ook best eens problematisch zou kunnen zijn. Wij werden daarop gewezen door een bezoekje aan ons favoriete domme scheldlog, waar in de reacties bij het onderwerp 'Column Leon de Winter' iemand die zich Cogito noemt, opmerkt:
"Femke Halsema voelt zeker nattigheid, want haar partijgenote en 2de Kamerlid Farah Karimi heeft ook gelogen over haar asielverleden en zat bij een terreurbeweging. Dus ook Farah Karimi kan de nadelen en gevolgen gaan ondervinden."
Wij denken dat het met de nadelen en gevolgen weleens ernstig tegen zou kunnen vallen, daar kamerleden en ministers nu eenmaal de sterke neiging hebben elkaar door dik en dun te steunen en de hand boven het hoofd te houden. Mochten er voor Ayaan Hirsi Hoeheetze of Farah Karimi echt problemen ontstaan, dan komt het vast wel tot de een of andere vorm van politieke koehandel, zodat het allemaal met een sisser afloopt en alleen "de politiek" eventueel "schade lijdt", voor zover dat nog mogelijk is natuurlijk. In hoeverre Karimi echt fout gezeten heeft, is ons niet bekend, want daar hebben wij nooit zo op gelet.

14-05-2006 14.54 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere