De Grand National voor stokpaardjes

Vandaag heeft uw captain weer veel te veel tijd doorgebracht op Ayaanhirsiali.web-log.nl, alwaar men vrolijk op elkander blijft schelden, ook nu de Heilige Ayaan, zoals sommigen op genoemd log haar wensen te noemen, heeft aangekondigd naar Amerika te zullen gaan (wat onverlet laat dat zij de Nederlandse nationaliteit dient te verliezen, als zij inderdaad gelogen heeft bij haar asielaanvraag, doch dit terzijde). Veel zinnigs heeft de aanwezigheid van uw captain aldaar niet opgeleverd, maar één van zijn opmerkingen wil hij u toch niet onthouden.

Een nieuweling zei:

"Halloo.........
ik geloof dat ik als mens niet echt thuishoor in dit weblog, wat gaan mensen hier op een respectloze manier met elkaar om."
Uw captain reageerde daarop met:
"Als je er eenmaal aan gewend bent, zul je zien dat dat juist de overweldigende charme is van dit log. De samengebalde domheid en geconcentreerde agressie werken bij voortduring op de lachspieren, al was het maar doordat ieder slechts zijn eigen stokpaardjes wenst te berijden, door dik en dun.
Het is hier eigenlijk de Grand National voor stokpaardjes, waarbij men niet over de heggen springt, doch er dwars doorheen stoekt."


15-05-2006 17.47 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere