Rita Verdonk vooralsnog niet naar Groep Wilders

De groep Wilders
Uit doorgaans onbetrouwbare bron hebben wij vernomen dat mevrouw Rita Verdonk, de minister van Vreemdelingenzaken en Integratie een overstap zou overwegen naar de Groep Wilders. Dat zou dan te maken hebben met de veronderstelde vreemdelingenhaat die beiden zouden delen. Nu Rita Verdonk, ook wel bekend als Ruggegraatloze Rubberen Rita, aan populariteit aan het verliezen is binnen de VVD en volgens de De Telegraaf zelfs uitgekotst dreigt te worden, ligt het voor de hand te denken dat zij haar heil elders zal moeten zoeken.

Naar alle waarschijnlijkheid zal Geert Wilders (ging Marco Pastors niet naar de groep Wilders? Of was die bezig een eigen partij op te zetten? Maar goed, dat is een heel ander verhaal.) Ruggegraatloze Rubberen Rita laten weten, dat ze de boom in kan, of de pot op. Tijdens het spoeddebat over Ayaan Hirsi Ali Magan Ofhoezeookheet bleek al dat de heer Wilders de handelwijze van Ruggegraatloze Rubberen Rita bepaaldelijk niet kon waarderen:

"17:42 De heer Wilders mag en opent met de mededeling dat er dagen zijn waarop je je afvraagt wat je in de politiek te zoeken hebt en dat hij daar nu bijzonder veel last van heeft. Nu vragen wij ons dat bij hem al heel lang af, maar wij verwachten niet dat hij nu zijn bullen pakt en naar huis gaat. Daar blijken wij gelijk in te hebben, want hij opent de frontale aanval op Verdonk. Hij beschuldigt haar van de "blinde ambitie om lijsttrekker te worden", "opportunistisch gedrag" en dat zij Ayaan Hirsi Ali Magan Dinges "geslachtofferd heeft"."
Weliswaar heeft Ruggegraatloze Rubberen Rita geprobeerd de heer Wilders op andere gedachten te brengen, maar veel zal dat niet geholpen hebben:
"21:27 Alle antwoorden van de ministerin komen erop neer dat Ayaan Hirsi Ali Magan Etcetera nooit Nederlandse is geweest en dat de ministerin daar helemaal nix aan kan doen. Zij zegt tegen Wilders dat haar kandidatuur voor het lijsttrekkerschap van de VVD er nix mee te maken heeft (Hahahahahaha. Wat een droge humor. Je moet maar durven, overigens) en probeert ook over het voetlicht te krijgen dat ze helemaal geen draai gemaakt heeft, door van "niets te vrezen" over te stappen naar "opsodemieteren"."
Geert Wilders bleek daar tijdens het debat al niet zo erg door overtuigd:
"23:42 [...] Nu komt Geert 'maak nou eens geen grappen over mijn haar' Wilders. Hij bedankt de ministers voor de "weinig fraaie vertoning."

23:52 Geert Wilders vraagt zich af, wat hij met de motie Van Beek ("Ayaan is Nederlandse, allemaal even goede vrienden en er is nix gebeurd") gaat doen."

Stommeling Jones als kamerclown
Nu Ruggegraatloze Rubberen Rita opnieuw een draai gemaakt lijkt te hebben ('Verdonk: Ayaan blijft Nederlandse') zal de heer Wilders zich helemaal wel twee keer bedenken voor hij zelfs maar overweegt met Ruggegraatloze Rubberen Rita samen gezien te worden, laat staan dat hij haar in zijn groepje gaat opnemen.

Mevrouw Verdonk zei: "Ik doe wat ik zeg." Wij komen tot de conclusie dat het meer iets is als: "Ik doe wat ik zeg, maar wat ik zeg is onduidelijk", of "Ik zeg maar wat, en doe wat ik denk dat mij de meeste stemmen gaat opleveren."

Wij weten overigens niet of de heer Wilders voor commentaar bereikbaar was. Wij meenden ons namelijk te herinneren dat we hem weleens een eposteltje gestuurd hadden, maar niet dat we ooit fatsoenlijk antwoord hebben ontvangen. Daarom proberen we het maar geeneens meer.20-05-2006 13.33 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere