Paul de Leeuw maakt zich belachelijk

Stommeling Jones
Wij gaan niet zeggen dat wij altijd al een schijthekel hebben gehad aan Paul de Leeuw, want dat is niet zo. Wij zappen hem weliswaar doorgaans meteen weg, maar een enkele keer blijven we zelfs even hangen in zijn programma, want hij kan best leuk zijn. Helaas nooit erg lang, maar dan zappen we hem gewoon weer weg. Tot zo ver is er nog nix aan de hand. Zijn versie van 'Ik heb vannacht geslapen met de bruid' vonden wij slechter dan die van Youp van 't Hek (aan wien wij overigens al heel lang wel een schijthekel hebben, maar dat is een heel ander verhaal) maar dat vonden wij eerder zielig voor Paul de Leeuw dan een reden om boos te worden.

Toen wij de afgelopen avond zaten te kijken naar het Eurovisiesongfestival keken wij op de BBC, omdat het Nederlandse commentaar ons donderdag bij de halve finale slecht bevallen was en omdat uw en onze captain ons verteld had dat Terry Wogan het zo goed deed. Tijdens de puntentelling werden wij plotseling geconfronteerd met de kop van Paul de Leeuw, namens Nederland. Hij begon aardig, door snel alle landen die punten kregen te noemen, wat tegen de nieuwe regels was, dus ook eigenlijk al wel een beetje gĂȘnant en onsportief, maar vooruit. Daarna ontspoorde hij echter totaal en wel zodanig dat BBC-commentator Terrry Wogan er wel iets van moest zeggen. Afijn, in ons liveverslag schreven wij dit:

"23:30 Paul de Leeuw verschijnt in beeld en noemt alle punten op vanaf 1. Terry Wogan neemt aan dat Paul de Leeuw strontlazerus is en zich speciaal voor deze gelegenheid vreemd heeft uitgedost. "This is pathetic", aldus Terry Wogan. "That was ludicrous that time, from Holland. Who in heaven's name picked that idiot?" Daar kan Paul de Leeuw het dan mee doen."
Dat lijkt ons duidelijk.

21-05-2006 01.49 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere