Administratieve puinhoop bij Agis, kabinet moet ontslag indienen

Agis is een van de grootste ziektekostenverzekeraars van Nederland, dus als het daar een administratieve puinhoop is, treft dat een heleboel mensen. In februari schreven wij al dat het een schande was dat minister Hans 'ik zou het liefst per decreet regeren' Hoogervorst nog niet ontslagen was. Toen ging het om een 'enorme betalingsachterstand bij Zilveren Kruis'. Nu daar de administratieve puinhoop bij Agis bijgekomen is, kunnen wij niet anders dan nogmaals concluderen dat Hoogervorst weg moet, niet alleen omdat hij beloofd had te zullen vertrekken als zijn voorstellen om de gezondheidszorg de grond in te rijden tot een chaos zouden leiden, maar vooral omdat zijn voorstellen om de gezondheidszorg de grond in te rijden inmiddels daadwerkelijk tot een chaos hebben geleid. Als een minister dermate incompetent is, doet het er natuurlijk niet toe of hij iets beloofd heeft. De keuze of hij moet gaan of mag blijven is dan namelijk niet aan hem. Aangezien Jeepeetje tot nog toe kritiekloos achter hem heeft gestaan, is de maat nu vol, voorzover dat nog niet het geval was.

Het zou Jeepeetje het premiertje sieren als hij nu het enige fatsoenlijke zou doen wat hem nog rest en dat is het indienen van het ontslag van zijn kabinet. Dat gaat dus niet gebeuren, want zijn credo is "fatsoen moet je doen, met een bord voor je kop word je geboren."

De administratieve puinhoop bij Agis komt onder andere als volgt tot uiting:

Wij weten niet of ziekenhuizen en artsen al stappen tegen Agis overwegen, maar denken van niet, daar het op dit moment bij veel ziekenhuizen eveneens een administratief zootje is.

22-05-2006 10.50 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere