Stemadvies bij RTL4

Vanavond om 21.30 uur op RTL4: Reinout Oerlemans presenteert 'Wat stem ik'. Wij roepen niet meteen: "Wat interesseert ons dat?", maar denken het wel. Het is een 'interactief live-programma' en wil mensen bewegen om in elk geval hun stem uit te brengen. Gasten zijn onder anderen Ayaan Hirsi Ali (voor een tweepartijenstelsel en voor de europese grondwet), Rob Oudkerk (net zo publiciteitsgeil als voorheen Klaas Wilting en PvdAjer, moet dus ook voor zijn, wil hij nog aan de bak komen), Lodewijk de Waal (FNV, voor de europese grondwet), Hans Weijers (exminister, geen idee waarvan, zal ook wel voor zijn), GroenLinkskamerlid Femke Halsema (pro grondwet), John Bernard (weerman, geen idee waarom die iets zou mogen zeggen), Henk Krol (wie?), Sjaak Bral (tsja) en Marie Carmen Oudendijk.

Heel gek, maar wij krijgen zomaar de indruk dat het programma 'Wat stem ik' eigenlijk zou moeten heten: "En nou gaan jullie godverdomme ja stemmen, ja?". Men kan meedoen per sms en via de webzijde www.referendumwijzer.nl.



27-05-2005 12.51 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.



Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere