Harry Potter and the Half-Blood Prince terecht

Wij hebben al een hekel aan Harry Potter sinds het eerste deel en meer hebben we er dan ook niet gelezen. Wij vonden het namelijk nogal traag: Harry Potter ontdekt dat hij kan toveren, gaat een slang pesten in de dierentuin en vertrekt naar tovenaarsschool. Dat waren de eerste negen hoofdstukken.

Dit is echter een kwestie van smaak en wij beseffen heel goed, dat die boeken razend populair zijn. Ze zijn zelfs zo populair, dat er in Engeland twee exemplaren van "Harry Potter and the Half-Blood Prince" gestolen zijn, waarbij de dieven de kennelijke bedoeling hadden om het boek te kunnen gaan verkopen, een maand voordat het officieel zou uitkomen.

De Daily Mirror en The Sun beweerden dat ze benaderd waren door iemand die zei de boeken te hebben, en dat ze erop ingegaan waren om ervoor te kunnen zorgen dat de boeken netjes terugbezorgd werden bij de uitgever. De politie werd ingeschakeld en in een straat in Kettering in Northamptonshire (klinkt goed, maar wij hebben ook geen idee waar dat ligt) zou uiteindelijk zelfs geschoten zijn.

In verband met deze zaak worden er nu twee mannen uit Kettering verhoord. Hm. Zouden dat soms de boeven zijn?

(Bron: Sky News)03-06-2005 21.36 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere