Weer die weggelopen bruid. Doe ons maar de poema

Wij snappen nooit zo waarom mensen zich zo druk maken over hun trouwerij. Even met de getuigen een hokje in, en binnen vijf minuten sta je weer buiten, getrouwd en wel. Maar goed, voor sommigen is het toch "de mooiste dag" van hun leven. Volgens ons heb je dan niet zo gek veel leven eigenlijk en is het in ieder geval vervelend om te beseffen, dat je het mooiste gehad hebt, waarna het in rap tempo bergafwaarts gaat.

De voormalige weggelopen bruid Jennifer Wilbanks, die inmiddels haar verhaal verkocht heeft, blijkt er nu, volgens eigen zeggen, vandoor gegaan te zijn, omdat ze bang was, niet de perfecte echtgenote te kunnen zijn. Dit, en nog veel meer, heeft ze gezegd in een interview met NBC. Wij hebben het weer van Yahoo News en vragen ons af, waarom ze er daar zo'n lang stuk aan besteden. Het zal in Amerika ook wel komkommertijd zijn, maar wij hebben nu wel voor het laatst aandacht aan Jennifer besteed. Geef ons maar onze eigen komkommerpoema. Hoe is het indertijd eigenlijk afgelopen met de Leidse brulkikker en de gevaarlijke bijtschildpad? Hebben ze trouwens die wurgslang van die buikdanseres al gevonden? En is het waar dat de grasparkiet de mus uit het straatbeeld gaat verdringen?



22-06-2005 11.42 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.



Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere