Morgen weer een spoeddebat. Nou en?

Er wordt beweerd dat minister Verdonk haar werk niet goed gedaan zou hebben. Aangezien ze lid is van dit kabinet, zou het ons eerder verbaasd hebben als ze haar werk wel goed gedaan zou hebben, dus wij kijken er niet van op. Sommige kamerleden kennelijk wel, want morgen is er weer eens een spoeddebat, dit keer dus over Verdonk. De slapjanussen van de PvdA die bij de laatste twee spoeddebatten de moties van wantrouwen niet durfden te steunen, ten eerste omdat ze zelf tonnen boter op hun hoofd hadden en ten tweede omdat ze als de dood zijn voor nieuwe verkiezingen, waarin hun gebrek aan oppositie (iemand de laatste tijd nog iets van Wauwel de Boskabouter gehoord?) genadeloos zal worden afgestraft, durven het nu wel aan om te zeggen dat de minister moet opstappen. Ze gokken er vast en zeker op, dat ze te weinig steun krijgen, maar dan hebben ze wel een daad gesteld. Ha.

Wij lachen ons drie slagen in de rondte en helemaal rot, als de PvdA morgen onverwacht veel steun krijgt. Dan moeten ze namelijk met de billen bloot en krijg je de prachtige situatie dat een motie van wantrouwen op het laatste moment niet gesteund wordt door de indieners. Zo ver zal het echter wel weer niet komen. 'Men' zal zich na het 'debat' wel weer laten 'overtuigen' door de 'minister'. Kijken of we Stommeling Jones zo gek kunnen krijgen om het weer live te gaan zitten loggen.

Foto: ook hier ontbreekt elk spoor van de "oppositieleider"22-06-2005 15.29 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere