Godsdienstwaanzinnige beschuldigd van dronkenschap

De deense vlag
Uit onze jeugd hebben wij het vooroordeel overgehouden dat vooral gereformeerden zopen dat het een aard had. Wij kunnen ons levendig voorstellen dat je vreselijk aan de drank raakt als je in een god gelooft en helemaal als je ervan uitgaat dat de bijbel God's woord is. Het valt per slot van rekening niet mee om dronkemansverhalen aan te horen als je zelf nuchter bent.

Wij komen hierop doordat de godsdienstwaanzinnige Rogier Havelaar er nu van beschuldigd wordt dat hij in dronken toestand de voicemail van GeenStijl zou hebben ingesproken. Het staat in het stukje 'Aangifte voorzitter ChristenUnie-jongeren tegen GeenStijl' en wij citeren:

"Volgens Dominique Weesie, woordvoerder voor GeenStijl [...] "Maar gisternacht, om een minuut over vier, stond Havelaar op onze voicemail. Hij wilde even meedelen dat hij toch aangifte ging doen. Volgens mij had hij iets te diep in het glaasje gekeken", aldus Weesie."
Wij zijn reuze benieuwd of Rogier Havelaar er nu nog een nieuwe aanklacht wegens smaad of laster aan toevoegt.

26-05-2006 13.54 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere