Cpt. Iglo reageert wat laat

Handboek voor het
hiernamaals
Met enige regelmaat komen mensen die op zoek zijn naar het 'Handboek voor het hiernamaals' op onze webzijde terecht. Vandaag dachten wij: "Komt, laat ons eens kijken op welke plek wij eigenlijk verschijnen in de desbetreffende zoekresultaten". Welnu, dat was nog net op de eerste pagina, maar niet op de eerste plaats.

Dit geconstateerd zijnde, werd ons oog getroffen door Reacties op "handboek hiernamaals "

Het bleek hier een webpagina uit 2004 te betreffen, die wij toen niet gezien hebben, waar de 'Engelen der wrake' boos reageren op een recensie van ene Wolter Seuntjens. Deze Wolter Seuntjens reageerde daar dan weer op en daarmee was de kous wel zo'n beetje af. Uw captain zou echter uw captain niet geweest zijn als hij zich er niet even mee bemoeid had, ook al is het dan bijna twee jaar na dato. De terugkerende vraag was namelijk: "Who the fuck is Wolter Seuntjens?" Uw captain heeft geprobeerd de volgende reactie achter te laten:

"Who the fuck is Wolter Seuntjens? Goede vraag. Is het een veel voorkomende naam? Is deze Wolter Seuntjens dezelfde als de Wolter Seuntjens die volgens Noorderlicht is gepromoveerd op de erotiek van de geeuw? (Wolter Seuntjens - " On yawning or the Hidden Sexuality of the Human Yawn". Promotie: 27 oktober 2004, Vrije Universiteit.)
Dat zou wel heel erg zijn. Andermans boeken moeten afkraken omdat je doctor in een onzinwetenschap bent, of zoals wij vroeger zeiden: "Professor in de weetnietkunde".

[...]

Ik heb het boek met veel interesse en plezier gelezen, maar ja ik ben dan ook geen recensent die mieren op laag water moet neuken, of hoe het ook heet, omdat hij toch iets moet hebben om een misplaatst gevoel van eigenwaarde aan te ontlenen."

Nu we toch bezig zijn met vragen in de trant van "wie de neuk is ...?" schiet ons er nog eentje te binnen, die niets met de vorige te maken heeft: op het forum van Linkse Lente staan voornamelijk bijdragen van ene Hans in het Huis ("Geregistreerd: 13 Jan 2006, Bijdragen: 978"), zodat wij ons afvragen: "Wie de neuk is Hans in het Huis?" of "Wie is in vredesnaam Hans in het Huis?". En of hij nix beters te doen heeft.

27-05-2006 16.59 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere