Puberlog GeenStijl blijft godsdienstwaanzinnige pesten

De deense vlag
De hondelulle van GeenStijl doen niet zo gek veel meer dan het rondpompen van nieuws uit de De Telegraaf of de krant, dat ze dan eerst even herschrijven in hun eigen ietwat vermoeiende puberale stijltje. Dat moeten ze natuurlijk helemaal zelf weten en het schijnt nog te werken ook, want ze zijn er groot mee geworden.

Momenteel lijken ze hun best te doen de enigszins zielige godsdienstwaanzinnige (hm. "Enigszins zielige godsdienstwaanzinnige"? Is dat nou een pleonasme of een understatement?) Rogier Havelaar dagelijks even te noemen, waarschijnlijk alleen maar om hem te pesten. Nadat ze hem in de pers van dronkenschap beschuldigd hadden, wijden ze nu weer een paar woordjes aan hem in het stukje Stop de porno!:

"Joehoe Rogier Havelaar. Je huisorgaan gelezen vanochtend? Moehahaha! Vieze trekpop. Beetje hele dag je rechterhand *fap-fap-fap* laten doen."
Balkenende zegt dat hij nix zegt
Waarom men uitgerekend het masturberen meent te moeten aangrijpen als middel om de zielepoot nog hoger op de kast te krijgen, ontgaat ons. Of het moet natuurlijk zijn dat de dames (hebben ze die? Vast niet.) en heren van GeenStijl zelf ook een beetje godsdienstwaanzinnig zijn grootgebracht en zich uit hun opvoeding herinneren dat masturberen niet mag van de gristelijke god (dat valt trouwens best mee, maar dat is een heel ander verhaal), zodat ze iedere keer dat ze de eigen leuter zwengelen nog steeds een beetje schuldgevoel hebben, hetgeen ze op deze manier hopen kwijt te raken. Hoe dat dan precies zou moeten werken, weten wij niet.

Een andere mogelijkheid is dat ze het zelf wel zouden willen, maar niet kunnen, wegens impotentie. In dat geval is Rogier Havelaar met zijn fap-fap-fap een stuk beter af dan de redactieleden van GeenStijl die met hun nietwerkende apparaten (slap-slap-slap) niet verder komen dan een triest flap-flap-flap.

Het kan ook zijn, dat ze dit soort dingen altijd al in het schoolkrantje hadden willen schrijven, maar toen niet mochten van de leraar Nederlands die daar voor hoofdredacteur mocht spelen en het daarom nu maar doen.29-05-2006 12.23 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere