Geert Wilders boos op Nova

De groep Wilders
Geert Wilders is boos op Nova, aangezien Nova de kijkers verteld schijnt te hebben dat het partijtje ('Groep Wilders/Partij voor de Vrijheid') van Geert Wilders nu reeds over zijn hoogtepunt heen is. 'Goed nieuws: acht zetels in de peilingen - Nipo' heeft Geert er boven gezet:
"Nova werkt met een methode die niet klopt. Mensen krijgen een telefoontje en mogen vertellen waar ze op gaan stemmen, zonder eerst een lijst mogelijkheden te krijgen. Nieuwe partijen worden daardoor stelselmatig lager gepeild. Veel wetenschappers (zoals Maurice de Hond) nemen die peiling daarom niet serieus. Onbegrijpelijk dat Nova -gefinancierd door u als belastingbetaler- doorgaat met deze methode. U wordt als kijker tenslotte een rad voor ogen gedraaid."
Maurice de Hond een wetenschapper? Dan kun je iedere doctorandus wel een wetenschapper gaan noemen en dat gaat ons toch echt te ver. Maar goed, wij nemen noch de opiniepeilingen van Nova, noch die van Nipo, noch die van Maurice de Hond serieus. Dat scheelt enorm, daar wij ons op die manier niet hoeven op te winden over zinloos gegoochel met cijfertjes en rare voorbeschouwingen.

29-05-2006 14.36 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere