Heeft minister Verdonk rugklachten?

Ruggegraatloze Rubberen Rita
Gewoontegetrouw was het wekelijkse vragenuurtje van de Tweede Kamer weer niet erg spannend. Wel was het opmerkelijk dat minister Verdonk niet aanwezig was om vragen te beantwoorden over de kwestie Taïda Pasic. Uit het liveverslag van Stommeling Jones citeren wij:
"15:05 Ferry Mingele deelt mede dat wij ook vragen hadden zullen krijgen over Taïda Pasic, maar minister Verdonk "is vandaag ziek", aldus Ferry de Zwetser. Kwaaddenkend als wij zijn, gaan wij ervan uit dat de minister helemaal niet ziek is, maar gewoon geen zin had in het beantwoorden van de vragen van de kamerleden. Zou ze wel een briefje van de dokter overhandigd hebben? Oh, wacht, Ruggegraatloze Rubberen Rita heeft het natuurlijk aan haar rug als gevolg van haar vergeefse pogingen het ding recht te houden."


30-05-2006 15.20 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere