Amir Massoud Tofangsazan

Het stukje 'Reuze nuttig, zo'n compjoeter' gaat onder andere over Amir Massoud Tofangsazan, blijkt. Wij kenden die naam niet en wij waren er ook niet echt naar op zoek, maar via het zeer korte stukje 'Oeps' kwamen wij terecht  op de webzijde van de gedupeerde compjoeterkoper. Het eerste stuk is in de eerste persoon enkelvoud, maar laat u daardoor niet foppen. Het is natuurlijk niet Amir die hier aan het woord is.

Wij hebben begrepen dat de compjoeter in quaestie nog steeds kaduuk is en dat de gedupeerde de webzijde laat staan totdat Amir zijn excuses aanbiedt en het geld teruggeeft. 'The Broken Laptop I Sold On Ebay' heeft inmiddels meer dan tweemiljoenvierhonderdduizend bezoekers getrokken, als wij het tellertje mogen geloven, en wij citeren hier onze vaste columnist:

"Ook in Engeland hebben er dus aardig wat mensen met heel weinig te doen de beschikking over een compjoeter."

De eigenaar van de webzijde heeft het commentaarveld inmiddels gesloten, wegens de overweldigende belangstelling en tijdgebrek:

"NOTE: I've taken down the comments page for a while (or maybe pernmanently). the amount of comments was becoming too much for me to deal with, especially so close to my exams, so i decided to remove the page while i consider the future of this site. Amir, if you want to refund my money you know where to contact me, and this page will disappear forever."
Wie er over wil discussiƫren wordt doorverwezen naar www.tofangsazan-the.blogspot.com en uit het stuk 'Ebay avenger' offers a truce komt naar voren dat de schootcompjoeterverkoper ook anderen opgelicht zou hebben.

Wij vragen ons overigens af of het niet strafbaar is om iemand publiekelijk zo te kakken te zetten, zelfs als het allemaal waar is wat de gedupeerde schrijft. Onder alle omstandigheden kunnen wij ons voorstellen dat meneer Tofangsazan er niet blij mee is.01-06-2006 12.45 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere