D66 zegt vertrouwen op in Verdonk. Nou en?

Terwijl wij lagen te slapen is het spoeddebat over mevrouw de Somalische Leugenaarster nog tot half zes doorgegaan, begrijpen wij. Gelukkig heeft Stommeling Jones een deel ervan gelogd, zodat wij in ieder geval weer eens hartelijk konden lachen over de paniek in de tent bij de Partij Zonder Idealen (die zichzelf nog steeds D66 noemt).

De Partij Zonder Idealen heeft de MOTIE VAN AFKEURING tegen ministerin Verdonk, beter bekend als Ruggegraatloze Rubberen Rita, gesteund. Die motie is verworpen, waar Stommeling Jones al van uitging, dus iedereen kan weer gewoon aan het werk, zoals dat hoort. Maar neen. In de zucht naar politieke vernieuwing probeert de Partij Zonder Idealen nu de ministerin alsnog weg te krijgen. Een beetje raar, als je weet dat de kamer net besloten heeft dat ze mag blijven. Dan zal zo'n prutspartijtje in haar eentje de ministerin weg mogen chanteren? Daar moet minister Alexander 'de vermoorde onschuld met de waanzinnige blik' Pechtold als minister van bestuurlijke vernieuwing dan zijn licht eens over laten schijnen.

VVD en CDA willen niet dat de ministerin vertrekt, dus het enige wat er kan gebeuren is dat de Partij Zonder Idealen, die in het debat expliciet het vertrouwen in de ministerin heeft opgezegd, zelf uit het kabinet stapt. Ook dan hoeft het kabinet niet weg, want er zijn voldoende kamerleden van andere partijen die het kabinet door dik en dun steunen.

Mevrouw Osewiesewosetrallala heeft gezegd dat haar prutspartijtje niet op een kabinetscrisis uit is. Nou, waar lullen we dan over? Zelfs alle keren dat ze van tevoren wel op een kabinetscrisis uit waren, hebben ze hun grote mond niet waargemaakt en dan zullen ze nu inenen voet bij stuk houden? Laat ons alstublieft niet lachen.29-06-2006 10.41 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere