Magazine.blogtalk.nl

Een computer of compjoeter
Een paar dagen geleden zagen wij dat er een nieuw tijdschrift op de markt is, te weten Magazine.blogtalk.nl. Het heeft te maken met blogtalk.nl, waar wij nog nooit van gehoord hadden voordat iemand ons op het nieuwe tijdschrift wees. Aangezien het ons een waardeloos tijdschrift lijkt, hadden wij er geen aandacht aan willen besteden, maar nu doen wij het toch even, omdat 'The Black Forest' in het stukje Wat is er mis met internet? de vraag stelt:
"Kan iemand me dan uitleggen waarom onverlaten steeds maar weer pogingen ondernemen om weblogs op papier te verkopen als een goed idee?"
Dat kunnen wij: omdat alles wat op Internet staat daar in principe eeuwig zou kunnen blijven staan, doch geen enkele eeuwigheidswaarde heeft. Teksten in druk maken nu eenmaal meer indruk. Bovendien is alles weg zodra de provider of wie dan ook de stekker uit de site trekt. Verder zie je met al die logs al gauw door de bomen het bos niet meer. Ook hoef je een tijdschrift niet aan of uit te zetten en neem je het makkelijker mee in bad, in de trein of in bepaalde wijken dan een laptop. Er zijn nog veel meer argumenten, dus u kunt er zelf vast ook wel een paar bedenken.

De mensen achter Magazine.blogtalk.nl zitten, lijken vergeten te zijn of nooit geweten te hebben dat een tijdschrift ook inhoud moet hebben, dus wij verwachten niet dat het blad een succes wordt, maar dat is een heel ander verhaal.02-07-2006 09.45 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere