Orakel van Oost-Groningen kletst uit zijn nek

Eerder op de dag reageerde iemand die zich Orakel noemt op een stukje van ons van 6 januari 2006.Voor een orakel is dat rijkelijk laat, maar ja, niet ieder orakel is natuurlijk even helderziend, indien überhaupt. Maar goed, aangezien uit de reactie bleek dat het orakel het stukje niet begrepen had, dat slechts ging over ipbannen en waarom ze niet effectief zijn ("het blokkeren van ipadressen is niet zo effectief, aangezien ipadressen niet persoonsgebonden zijn"), dachten wij: "Laat maar even gaan."

Later zagen wij echter in onze statistieken dat er iemand vanaf het log orakelvoostgroningen.web-log.nl bij ons terecht was gekomen. Fluks gekeken, en wat blijkt: het orakel heeft daar een stukje staan waarin Gelkinghe en nog een paar loggers besproken worden. Kennelijk heeft het orakel iets tegen hen en het orakel besluit met:

"Dat mijn kritiek wordt gedeeld bewijst het volgende over Gelkinghe:

Ga naar:  www.opinieleiders.nl/techlog/pivot/entry.php?id=1247."

Toen kon uw captain natuurlijk niets anders doen dan het orakel ter plekke te vertellen dat het orakel het allemaal niet goed begrepen had, en wel als volgt:
"Dat mijn kritiek wordt gedeeld bewijst het volgende over Gelkinghe:"

Dat heb je helemaal verkeerd begrepen. Dat stukje heeft als strekking dat het uitdelen van ipbannen niet effectief is. Jouw stelling is:"Het wordt dan ook de hoogste tijd dat deze weblogs van web-log.nl een verbod krijgen."

Die stelling deel ik absoluut niet en toen web-log.nl Gelkinghe uit de lucht gehaald had, heb ik mij er persoonlijk voor ingespannen hem er weer in te krijgen.

Zie:
'Web-log.nl over de schreef: Groninger log gesloten'
'Boze Groninger kan gewoon verder loggen'
'Boze Groninger weblogger krijgt excuses web-log.nl'
'Boze Groninger weblogger weer in de lucht'"

Wij houden er niet van als men ons voor zijn karretje probeert te spannen, dus dit moest even. Zojuist bereikte ons overigens de reactie van Gelkinghe, die zegt:
"De anonieme orakelaar wordt van de weblogs Hollandais en France, Menterwolde Kritisch Bekeken, Sicco Stielelsteert èn Gelkinghe geweerd wegens het ten onrechte in een kwaad daglicht stellen, uitschelden en bedreigen van de webloggers."
Het is maar dat u het weet.

05-07-2006 16.46 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere