Cpt. Iglo stuurt kamerleden dreigend bericht

Stommeling Jones als kamerclown
Zoals wij in ons vorige stukje al hadden laten weten, was de vrijdagmiddagborrel bijzonder succesvol. Uw en onze captain liet zichzelf allerminst onbetuigd (wat onze manier is om te zeggen dat hij straalbezopen vooropging in de polonaise toen alle anderen nog bezig waren aangeschoten te raken en er van polonaise nog totaal geen sprake was), wat ertoe geleid heeft dat hij alle kamerleden die op onze postlijst staan een eposteltje gestuurd heeft, dat wij hier niet volledig zullen weergeven (aangezien hij heeft aangekondigd dat over een week zelf te zullen doen), maar waaruit wij wel even het volgende citeren:
"Stommeling Jones heeft zijn indrukken weergegeven in het stukje 'Is dat cynisch, of is dat cynisch?'

Mijn verzoek aan u is, om het genoemde stukje eens door te lezen en mij vervolgens te laten weten wat u ervan vindt. Vandaag over een week zal ik een artikeltje publiceren naar aanleiding van de reacties, waarbij ik ze zal onderverdelen in: 'stompzinnige automatisch gegenereerde "ik ben een kamerlid dus ik ben de helft van het jaar op vakantie en nu ook" boodschap', 'nette doch niet adequate reactie' en 'reactie zoals het hoort'. De kamerleden die niet eens de moeite hebben genomen een automatische afpoeiermachine te installeren zullen eveneens met name genoemd worden (helaas heb ik niet alle emailadressen kunnen achterhalen. Mocht u in bovenstaande lijst omissies aantreffen, dan zou u mij een groot plezier doen met de desbetreffende aanvulling of correctie)."

Zover wij kunnen waarnemen is uw en onze captain bij tijd en wijle nog geschifter dan wijzelf. Daarom werken wij zo graag voor die man.

08-07-2006 04.28 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere