Cpt. Iglo zoekt ruzie met Jan Marijnissen

Stommeling Jones als kamerclown
Nu moet het toch niet gekker worden. Terwijl wij zaten te kijken naar een heel leuke KRO-detective waarin een ons volslagen onbekende Nederlandse acteur een Nederlandse rechercheur (dat schrijf je echt zo, maar als je dronken bent twijfel je daar weleens aan) neerzette, bleek uw en onze captain bezig met zijn kwade dronk het internet over te stuiteren. Bij Jan Marijnissen heeft hij geprobeerd een reactie achter te laten, maar omdat hij weet dat Jan de hem onwelgevallige reacties wegcensureert heeft hij hem maar meteen aan ons doorgegeven. Hier komt hij:
"Beste Jan,

Ik ben niet geïnteresseerd in jouw "bijdrage aan het debat over de regeringsverklaring van het kabinet Balkenende III". Heb jij een motie van wantrouwen ingediend? Zo niet, dan ben je net zo'n zakkenvuller als de rest.

Ik heb je overigens, naar aanleiding van het stukje 'Is dat cynisch, of is dat cynisch?' een mailtje gestuurd, net als je fijne collega's. Doe ermee wat je wilt. Dan reageer ik op mijn webzijde weer op jouw reactie en zo houden wij elkaar lekker bezig."

Weet u wat wij denken? Wij denken dat Jan die reactie gaat wegcensureren en het genoemde eposteltje onbeantwoord laat. Zo zijn ze namelijk, die zakkenvullers.

08-07-2006 05.08 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere