Ton Derksen wil niet geïnterviewd worden

Lucia de B. Reconstructie van een gerechtelijke dwaling
Naar aanleiding van het boek Lucia de B. - Reconstructie van een gerechtelijke dwaling had ik auteur Ton Derksen graag willen interviewen. Helaas heeft hij inmiddels via zijn uitgever laten weten niet op mijn verzoek tot een interview in te gaan. Dat is jammer, maar misschien niet geheel onverwacht, daar ik zijn boek een "slecht boek" genoemd heb en mijn recensie begonnen ben met de zinnen:
"Ton Derksen is erg overtuigd van zijn gelijk. Ik niet."
Begin juni had ik de heer Derksen overigens reeds een mailtje met wat vragen gestuurd. Omdat hij daar niet op gereageerd had, heb ik de uitgever gevraagd die vragen aan de heer Derksen door te sturen, doch ik kreeg als antwoord dat de heer Derksen de vragen reeds ontvangen had. Ik wilde graag het volgende van hem weten: In het interview had ik hem verder natuurlijk een aantal vragen over de zaak Lucia de B. en over zijn boek willen stellen.

14-07-2006 13.10 | Door: Arnold Kuijk

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere