Jos Hermens heeft nooit contact gehad met Dr. Fuentes

Naar aanleiding van ons stukje 'Jos Hermens genoemd in Spaanse dopingaffaire' dachten wij er goed aan te doen onze losse onderzoeksjournalist even een eposteltje aan de heer Hermens te laten richten. Hij heeft dat gedaan, aan het bedrijf van de heer Hermens en er kwam vrij snel een reactie, waaruit wij citeren:
"Helaas hebben wij het programma op ARD niet gezien.

Namens Jos Hermens, kan ik u in ieder geval laten weten dat er nooit enig contact is geweest tussen Dhr. Hermens (of een van zijn medewerkers van Global Sports Communication), en in de Spaanse dopingaffaire genoemde Dr. Fuentes."

Wij dachten dat de heer Hermens in verband werd gebracht met een andere arts, die volgens de ARD ook met doping bezig was, maar aangezien we de reportage zelf zoals gezegd ook niet goed gevolgd hadden omdat we op het Tourverslag zaten te wachten, zullen we het hier voorlopig mee moeten doen.

19-07-2006 13.14 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere