LinkieWinkie als lopend vuurtje

Een computer of compjoeter
Bakje.nl Jatlog heeft een stukje onder de titel Linkie Winkie. In dat stukje, dat afkomstig afkomstig is van Leukisanders.com, waar het Wat is Linkie Winkie? heet, vraagt men zich af wat LinkieWinkie is. Via de eerste reactie bij het stukje op leukisanders.com kwamen wij terecht bij het stukje What is Linky Winky? op Rumboard.com, waarvandaan we verder konden naar LinkieWinkie.com. Daar vonden wij inderdaad de door de anderen genoemde grafiek, alsmede een soort van uitleg (onder de titel 'The meaning of LinkieWinkie'). Daar werden wij niet echt veel wijzer van en wij hebben onze losse onderzoeksjournalist dan ook de opdracht gegeven te proberen te achterhalen of Rumboard.com gelijk heeft met zijn opmerking:
"I think the whole point of the linkie winkie site is to be simply talked about. By having people talk about linkie winkie and creating links to linkiewinkie.com, the linkie winkie page gain a better Alexa rank which will in turn make the linkiewinkie.com domain VERY valuable to marketers. In turn, for your help in making linkiewinkie.com a treasure chest, your website link is displayed on the linkiewinkie.com site."
Onze losse onderzoeksjournalist zou wel even iemand een eposteltje sturen om het na te vragen, zei hij. Wij zijn benieuwd en schijnen intussen alleen al door het noemen van LinkieWinkie.com de prijs van dat domein op te drijven. Het is toch wat.

24-07-2006 15.08 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere