Journalist Groninger Universiteitskrantje haalt log weg

Reactie van Cpt. IgloEen paar dagen geleden wijdde onze Stommeling Jones een paar stukjes aan de plotselinge verschijning van Groningen in de Technorati top tien. In een reactie op Groningen spoorloos verdwenen beweerde Gelkinghe dat het verschijnen van Groningen in die top tien aan hem te danken was. Wij zijn toen eens op zijn log wezen kijken en hebben epostcontact met Gelkinghe gehad. Toen wij vandaag op zijn log kwamen, zagen we daar een vervolgstukje. Zijn oorspronkelijke stuk ging over de voorzitster van de Groninger Universiteitsraad of zoiets, die haar dagboek op internet gezet had en niet had gedacht dat iemand uit Groningen het daar zou vinden. Niet slim. Gelkinghe had hier dus nog een vervolgje op en meende in dat stukje en passant eventjes uw captain te moeten uitschelden. Verder dacht hij ook nog dat uw captain de "Groninger correspondent" van Geenstijl was. Nu is uw captain in zijn functie van nationale webzeikerd altijd bereid ook ongeprovoceerd te reageren, dus met provocatie wordt het erger. Da's logisch. Hij heeft dan ook de volgende reactie achtergelaten:

"Cpt. Iglo heeft absoluut nix te maken met GeenStijl. Dat Gelkinghe zo arrogant is te denken dat iemand die zijn onoverzichtelijke logje voor het eerst ziet het helemaal gaat zitten lezen, moet hij zelf weten. Cpt. Iglo was namelijk vooral geïnteresseerd in de boude claim van Gelkinghe dat hij ervoor gezorgd had dat Groningen in de Technoratitoptien terecht was gekomen.
Toen Cpt. Iglo later het desbetreffende stukje wel bekeken had, begreep hij dat het dagboekje niet interessant genoeg was (wat hij Gelkinghe ook heeft laten weten, maar die leest kennelijk nog slechter dan Cpt. Iglo), aangezien het alleen maar over de Groninger Universiteitsraad en de volslagen onbekende Elske van der Vaart ging. Je moet wel een ongelofelijke oetlul zijn om zo'n dagboek überhaupt uit de anonimiteit te halen. Had Elske toch gelijk dat een waarschuwend emailtje misschien aardiger was geweest."

Vijf minuten later bleek Gelkinghe een zeer sterke vorm van censuur te hebben toegepast: niet alleen de reactie van uw captain, maar het hele log was weg (http://gelkinghe.web-log.nl). We blijven het in de gaten houden, maar vermoeden hier een koekje van eigen deeg: Gelkinghe heeft plotseling tot zijn grote schrik beseft dat niet alleen Groningers zijn logje kunnen lezen. Natuurlijk gaan wij deze grappige situatie even melden op het nieuwe log van Elske van der Vaart, het oorspronkelijke slachtoffer van Gelkinghe.

[TOEVOEGING] Wij constateren net, dat het log waarschijnlijk nog bestaat. In dat geval hebben wij kennelijk een ipban aan onze broek.13-09-2005 11.43 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere