Discussiƫren over Norbert Pek

Terwijl onze losse onderzoeksjournalist bezig was de heer Norbert Pek en anderen (dat zegt hij in ieder geval en voorlopig hebben we nog geen reden om hem te wantrouwen) met vragen te bestoken, ging uw captain in zijn functie van zelfbenoemde nationale webzeikerd eens kijken of er nog ergens een forum te vinden was waar Norbert's stukje in de Nieuwe Revu ter sprake kwam.
Hij viel met zijn neus in de boter bij het stukje HOe geniaal is het debuut van Hein O))) ?.

De eerste reactie bij dat stukje luidde:

"En ondertussen in de Revu andere journalisten ervan betichten dat ze dingen uit hun duim zuigen ;-)."
Verderop had Norbert daar op gereageerd met hetzelfde voorbeeld dat hij onze losse onderzoeksjournalist blijkt te hebben toegestuurd (zie het stukje Norbert Pek overtuigt ons nog niet). Uw captain heeft zich na een korte aarzeling in deze 'oftopicdiscussie' (het onderwerp van de discussiedraad was immers "het debuut van Hein O)))") gestort, wat er in ieder geval toe geleid heeft dat een aantal bezoekers van de webzijde in quaestie hier even is komen kijken naar wat wij over de zaak geschreven hadden. Een deel van die bezoekers is niet zo blij met onze stukjes, maar daar kunnen we niet echt mee zitten.

31-07-2006 15.16 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere