Stelletje sukkels, de hondelulle van de week

StommelingJones
Voor de hondelulle van de week hebben we niet ver hoeven zoeken. Het zijn de sukkels die een van onze redactieleden bespamd hebben met de volgende mededeling:
"Geachte heer/mevrouw,

Na een bezoek aan uw website www.wxs.nl hebben wij gemerkt dat uw domein www.wxs.nl niet optimaal wordt weergegeven op Google.

Onze taak is het om websites op Google, MSN en Yahoo op de eerste pagina's te plaatsen, zodat u op internet te vinden bent.

Hiervoor registreren wij uw website bij de belangrijkste zoekmachines op internet. Hierdoor verbetert uw ranking en uw linkpopulariteit en krijgt uw site meer bezoekers.

Deze service kost eenmalig € 299,00. (Vanaf nu niet meer €349,00 alleen nog €299,00)

Wanneer u niet tevreden bent met onze service ontvangt u binnen de eerste 4 weken uw geld terug.

Klik hier als u interesse hebt.

Met vriendelijke groet,

Uw zoekmachine-team"

Hoe stom kun je wezen? Als je naar www.wxs.nl gaat, kom je terecht op de webzijde van Planet Internet. Zouden ze nou echt alle klanten van Planet Internet op deze wijze getroffen hebben? Om van dit soort ellendespam af te zijn, moet het slachtoffer dan ook nog een russisch adres gaan bemailen. Laat ons niet lachen.

05-08-2006 05.00 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere