Waarom haten mensen Mart Smeets?

Foto: Mart Smeets beseft niet dat hij vergeten is zijn glas in de hand te nemen
Foto: Mart Smeets beseft niet dat hij vergeten is zijn glas in de hand te nemen
"Waarom haten mensen Mart Smeets?", vraagt Frans Lomans zich af. Frans Lomans wil het waarschijnlijk helemaal niet weten, want hij is een fan van de volgevreten voormalige basketballer en dreigt zelfs:
"Ik stel mijn wekelijkse vraag en ben van plan een brievenactie te starten zodat Smeets volgend jaar als commentator terugkeert in de Tour de France. Eenzame klasse is hij op dat gebied. En wat voetbalprogramma's betreft, tja, Jack van Gelder vind ik wat beter op dat terrein. Maar verder was ik, ben ik en blijf ik een fan. Tot de dood erop volgt of tot er iemand opstaat die qua kennis en werklust in zijn schaduw kan staan."
Wat een slijmjurk, die Lomans. Uw captain zou uw captain niet zijn als hij daar een genuanceerde reactie tegenovergesteld had en dus heeft hij geprobeerd als volgt te reageren:
"Mart Smeets is een zelfingenomen over het paard getilde (voornamelijke door zichzelf) klootzak.

Zie ook: Doorzichtige kutsmoes, Mart Smeets is een liegende klootzak, Mart Smeets geniet te veel van zijn eigen praten, Cpt. Iglo heeft iets tegen Mart Smeets, Oei, een boei, Mart Smeets moet weg en Persivlag."

Reacties op het desbetreffende log moeten goedgekeurd worden door de eigenaar, alvorens ze geplaatst worden en het zou ons niets verbazen als deze niet door de censuur komt. Maar goed, niet geschoten is nu eenmaal altijd mis. Misgeschoten ook, maar dat is een heel ander verhaal.

[TOEVOEGING: ] Kennelijk hoeven niet alle reacties op het desbetreffende log eerst door de censuur. Wij vermoeden dat er in onze eerste reactie te veel links stonden, waardoor hij in de spamverwerkingsmolen terechtgekomen is.11-08-2006 14.33 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere