Crone praat zijn mond voorbij

Stommeling Jones als kamerclown
Kamerlid Crone heeft zijn bek open gedaan en daar zijn wij tegen. Wij zouden natuurlijk kunnen gaan liegen en kunnen gaan zeggen dat wij kamerlid Crone niet persoonlijk kennen en daarom nix tegen hem hebben, maar zo zijn wij niet. Kamerlid Crone is namelijk kamerlid en dus hebben wij iets tegen hem, tot het tegendeel bewezen is, en gelooft u ons, dat kost heel wat moeite.

Maar goed, kamerlid Crone heeft zijn zakkenvullersbek open gedaan en daaruit rolde het volgende, volgens nu.nl, dus het zou zomaar gelogen kunnen zijn:

DEN HAAG - Het CDA telt in zijn verkiezingsprogramma een bedrag van 6,5 miljard euro twee keer mee en slaagt er zo in op een begrotingsoverschot van 1 procent uit te komen voor de komende kabinetsperiode. Dat zegt Tweede Kamerlid Ferd Crone van de PvdA.

"Ik ben erg verbaasd over deze dubbeltelling", aldus Crone vrijdag. "Dit bevestigt mijn indruk dat het CDA-programma een gatenkaas is. Ze rekenen zich rijk."

Gezien het feit dat Wauwel de Boskabouter na de volgende verkiezingen vice-premier hoopt te worden in het volgende kabinet Balkenende, lijkt het ons nogal dom voor een pvdajer om lelijke dingen over de godsdienstwaanzinnigen te zeggen. Aanstaand voormalig kamerlid Crone is dus een held, of heel erg dom. De godsdienstwaanzinnigen hebben ongetwijfeld hun argumenten klaar en zo niet, dan toch.

Wat er ook gebeurt, Crone is de lul. Zou hij al weten dat Wauwel de Boskabouter hem op een onverkiesbare plaats heeft gezet, of denkt hij onmisbaar te zijn voor zijn reeds nu opnieuw tot de oppositie veroordeelde voormalige politieke partij? Wij weten het niet, maar we sturen hem een mailtje met die vraag. Zo zijn wij wel.19-08-2006 01.05 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere