Web-log.nl nog niet uit de problemen

Een computer of compjoeter
Wij zijn ooit begonnen bij Web-log.nl, waar nog een rudimentair restje van dat eerste log te vinden is. Wij zijn daar al vrij snel weggegaan omdat we plotseling bij het inloggen op de beheerspagina een advertentie voorgeschoteld kregen en dachten dat het dan ook wel niet lang zou duren voordat men ons zou dwingen advertenties op ons log te accepteren. Dat laatste bleek voorbarig, maar toch hebben wij er bepaaldelijk geen spijt van dat we zijn vertrokken.

Web-log.nl is namelijk enige tijd geleden overgestapt van de eigen software op een ander product, waardoor alle loggers moesten "verhuizen". Volgens ons heeft dat ertoe geleid dat een deel van de bestaande loggers is gevlucht naar Punt.nl en wij hebben daar al eens aandacht aan besteed. Vandaag heeft Rob Hamilton er een stukje aan gewijd onder de toepasselijke titel Web-log.nl. Rob is best tevreden, maar uit de reacties blijkt dat niet iedereen het met hem eens is.

Bij Punt.nl is het intussen ook niet allemaal koek en ei. Op Nieuws.punt.nl lezen wij onder het kopje traagheid:

"Aan de traagheid van punt.nl wordt gewerkt. Deze week verwacht ik een oplossing.

Henkjan"

Wij hebben geen flauw idee wie Henkjan is en of Nieuws.punt.nl enige officiële status heeft, maar dat er sprake is van traagheid klopt volgens ons wel, want onlangs dachten wij een paar keer bij het bezoeken van een puntpuntnlsite: "Jee, wat is dat traag".

22-08-2006 12.30 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere